Skip to main content
Uncategorized

Uporaben avto kupim

Uporaben avto kupim.

 

Uporaben avto kupim. Kupujemo preko interneta uporabne delujoče registrirane avte, za gotovino s takojšnim prenosom  lastništva. Za nas je zanimiv prav vsak vozen avto ne glede na starost, kilometražo ter ohranjenost. Smo edino podjetje, ki kupuje vse znamke osebnih še delujočih vozil. Prav tako bi kupili še vaš vozen rabljen terenec ali pa dostavnik. Vozen avto je lahko registriran ali neregistriran brez veljavnega tehničnega pregleda.

Prodajam novejši avtomobil ki ga uporabljam vsak dan, ker potrebujem sredstva za nakup nepremičnine. Ali vas zanima in kako hitro se lahko dogovorimo?

Uporaben avto kupim vam omogoča da nam ponudite v takojšni gotovinski odkup avto, ki ga še vozite in uporabljate vsak dan. Ker v našem podjetju razumemo ,da ko se kupuje nov avto ali pa menja starega za starega je potrebno takoj ukrepati glede cenitve in odkupa vašega starega avta. Zato delamo vse dni v letu tudi ob vikendih, praznikih in nedeljah smo dosegljivi na dežurni telefon za odkup vozil 040 127 873

 

V podjetju imamo še vozen dostavnik, ker ge ne uporabljamo več. Ali vas nakup kombija interesira?

Odkup pokriva tudi odkup gospodarskih vozil in lahkih dostavnih vozil. Zanimamo se za odkup prav vsakega kombija ali dostavnika ne glede na znamko in nadgradnjo. Kupujemo dostavnne avtomobile od podjetij ali posameznikov. Dostavniki so lahko ohranjeni novejši. Lahko pa so tudi v srednjem in slabem stanju z delujočo mašino ter menjalnikom. Nudimo odkup potniškega kombija ki je karoserijsko v slabem stanju.

Koliko star vozen avto še pride v poštev da ga odkupite?

Uporaben avto kupim je lahko tudi starejši z veliko prevoženih kilometrov v registraciji ali izven registracije. Bistvo je da je še vozen in da se da še peljat po cesti. Samo stanje pa ni tako pomembno, ker razumemo da so avti stari in da imajo nekateri ogromno prevoženih kilometrov in ga jih načenja zob časa. Kupili bi mehansko dober avto.

Nudimo odkup avta brez komplikacij za gotovino, ki je še delujoč uporaben in vozen. Pokličite nas in odzvali se bomo takoj.

 

 

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

  Uporaben avto kupim
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev