Skip to main content

Odkup avtomobilov

Prodajate avtomobil – ponujamo odkup avtomobilov!

Odkup Vozil – Hitro, Enostavno in Pošteno

Zaupajte Strokovnjakom!

 

Hitro prodaja vašega avtomobila brez skrbi: Nudimo najboljšo vrednost in celovito podporo v celotnem postopku odkupa!

040 127 873 Pišite nam!

Odkup Vozil
Hitro, Enostavno in Pošteno

Zaupajte Strokovnjakom!

 

Hitro prodaja vašega avtomobila brez skrbi: Nudimo najboljšo vrednost in celovito podporo v celotnem postopku odkupa!

040 127 873 Pišite nam!

Odkupujemo vsa vozila

Odkupujemo vozila vseh znamk, modelov, starosti in stanj, vključno z avtomobili, kombiji, dostavniki in terenska vozila. Odkupujemo tudi rabljena vozila, vozila v okvari, poškodovana vozila, karambolirana vozila in totalke.

Poštena cena odkupa

Naš cilj je zagotoviti konkurenčne cene odkupa za vsa vozila, ne glede na znamko, model ali starost. S tem pridobite največjo vrednost za vaš avto in brezskrbno opravite prodajo.

Hitrost

Naše storitve odkupa vozil zagotavljajo hiter in učinkovit proces, ki vam omogoča prodajo avtomobila v najkrajšem možnem času. Brez nepotrebnega čakanja in zapletov.

Preverite, kaj pravijo naše zadovoljne stranke
Vaše zaupanje je naše največje priznanje!

Nisem vedela, da bo prodaja avta tako preprosta. Celoten proces je bil sproščen in brez stresa.

Nika K.

Prodaja vozila je bila enostavna in hitra. Odlična ekipa in poštena ponudba. Priporočam!

Martin A.

Zahvaljujoč prijaznemu osebju in hitremu postopku sem uspešno prodal svoj avto. Odlična izkušnja!

Jaka C.

Fantje so bili res super! Avto sem prodal hitro, brez zapletov in po fer ceni. Vsekakor priporočam!

Barbara K.

Izpolnite kontaktni obrazec zdaj in
prejmite hitro, brezplačno ponudbo za vaše vozilo!

  Izpolnite kontaktni obrazec zdaj in prejmite hitro, brezplačno ponudbo za vaše vozilo!

   Enostaven odkup avtomobilov

   Ste se odločili da boste prodali svoj avtomobil? Če je odgovor pritrdilen, se prav gotovo sprašujete, kaj je potrebno storiti in kakšen je celoten postopek. Zasebna prodaja avtomobila ni tako enostavna, kot se morda zdi na prvi pogled. Ker prodajalci včasih ne poznajo vseh prednosti in pomanjkljivosti svojega avtomobila, se lahko zgodi, da je njihov oglas manj učinkovit, kar pomeni, da bodo na odkup avtomobilov čakali bistveno več časa. Pri Avto-zero vas lahko razbremenimo vseh negotovosti, saj ponujamo tudi odkup avtomobilov. Vaš avtomobil odkupimo tudi, če ni več brezhiben. Odkup avtomobila je možen za vse znamke avtomobilov z bencinskimi ali dizelskimi motorji. 

   Zanesljiv standardiziran postopek

   Odkup avtomobila zajema celoten postopek, zato si bomo avtomobil podrobno ogledali, pridobili čim več potrebnih informacij in se z vami pogovorili o razumni ceni, saj se trudimo vzpostaviti čim bolj pravičen in prijazen pristop. Ogled za odkup avtomobila lahko opravimo kjerkoli želite. Z vašim dovoljenjem bomo opravili tudi preizkusno vožnjo, katere čas lahko določite sami. To nam bo pomagalo konkretno oceniti zmožnosti, ki vplivajo na vsoto za odkup avtomobila. 

   Če ste se odločili za prodajo avtomobila, velja vedeti, da vsak dodaten pretečen mesec in prevožen kilometer pomeni manjšo vrednost, zato ni priporočljivo izgubljanje časa po nepotrebnem. Pri nas vam bomo avtomobil odkupili v cca. dveh urah, saj tudi mi ne želimo zapravljati časa.

   Poskrbimo tudi za vse dolžnosti in odgovornosti, ki pripadajo formalnostim postopka prodaje in prenosa lastništva. Če se odločite za odkup vozil namreč pomeni, da se boste tudi iz pogodbenega stališča izognili prevarantom, ki bi vas lahko izsiljevali zaradi skritih napak ali zakonskih določil, ki žal ščitijo tudi tiste kupce, ki se poslužujejo goljufij. Postopek, ki je potreben za odkup avtomobila je pri nas standardiziran in usklajen z drugimi izvajalci enakih storitev. 

   Vaš avtomobil odkupimo z gotovino. Ponujena vsota za odkup avtomobilov je v našem podjetju določena na podlagi izkušenj in stanja na trgu, vsekakor pa ni določena na pamet.

   Za info pri odkupu rabljenih vozil: https://www.avto-odkupim.si/info-pri-odkupu-rabljenih-vozil/

   Ne pozabite: Tudi, če gre za odkup avtomobilov, ki niso več uporabna ali pa so v okvari, morate biti lastnik vozila in meti s seboj potrebno dokumentacijo. Za informacije, ki se nanašajo na odkup vozil vseh vrst in pogonov, nas lahko kontaktirate in z veseljem bomo priskočili na pomoč. Na voljo smo vam vsak dan do 23. ure na telefonski številki: 040 127 873 (Grega Škulj).

   Odkup avtomobilov je pri nas enostaven

   Prodaja avtomobila je lahko stresno in zapleteno opravilo. Od postavljanja oglasa, prejemanja klicev in sporočil, do dogovarjanja za ogled in testno vožnjo, lahko postopek traja več tednov. Vendar pa obstaja alternativa, ki vam lahko prihrani čas in trud – odkup avtomobilov. V tem članku bomo podrobno razložili, kaj je odkup avtomobilov in kako lahko z njim hitro in enostavno prodate svoj avtomobil.

   Kaj je odkup avtomobilov?

   Odkup avtomobilov je postopek, pri katerem prodajalec proda svoj avtomobil odkupovalcu, namesto da ga prodaja neposredno kupcu. Odkupovalci avtomobilov so podjetja ali posamezniki, ki kupujejo avtomobile za nadaljnjo prodajo ali razstavljanje. Odkup avtomobilov je lahko za prodajalca hitrejši in enostavnejši način, da proda svoj avtomobil.

   Kaj so prednosti odkupa avtomobilov pri nas?

   Odkup avtomobilov ima več prednosti, kot je:

   • Hitrost: Odkup avtomobilov je lahko hitrejši od prodaje avtomobila na trgu. Postopek traja le nekaj dni, kar je še posebej koristno, če potrebujete denar hitro.
   • Enostavnost: Prodaja avtomobila odkupovalcu je enostavnejša od prodaje neposredno kupcu. Ni vam treba postavljati oglasov, dogovarjati se za ogled in testno vožnjo, niti se ukvarjati s plačili in prenosi lastništva
   • Brez stresa: Prodaja avtomobila lahko povzroči veliko stresa, še posebej, če gre za drag avtomobil ali če se ukvarjate s težavnimi kupci. Odkupovalec vam lahko prihrani ta stres in skrbi za celoten postopek.
   • Zagotovljena cena: Ponudili vam bomo določeno ceno za vaš avtomobil, ki bo veljala, dokler ne boste sprejeli ponudbe. To vam lahko zagotovi boljši občutek varnosti in predvidljivosti pri prodaji vašega avtomobila.

   Pokličite nas!

   Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
   Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
   Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
   Da, želim brezplačno cenitev
   Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
   Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
   Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
   Da, želim brezplačno cenitev