Odkup avtomobilov

Prodajate avtomobil – ponujamo odkup avtomobilov!

Podatki o vozilu

  Podatki o vozilu

   Enostaven odkup avtomobilov

   Ste se odločili da boste prodali svoj avtomobil? Če je odgovor pritrdilen, se prav gotovo sprašujete, kaj je potrebno storiti in kakšen je celoten postopek. Zasebna prodaja avtomobila ni tako enostavna, kot se morda zdi na prvi pogled. Ker prodajalci včasih ne poznajo vseh prednosti in pomanjkljivosti svojega avtomobila, se lahko zgodi, da je njihov oglas manj učinkovit, kar pomeni, da bodo na odkup avtomobilov čakali bistveno več časa. Pri Avto-zero vas lahko razbremenimo vseh negotovosti, saj ponujamo tudi odkup avtomobilov. Vaš avtomobil odkupimo tudi, če ni več brezhiben. Odkup avtomobila je možen za vse znamke avtomobilov z bencinskimi ali dizelskimi motorji. 

   Zanesljiv standardiziran postopek

   Odkup avtomobila zajema celoten postopek, zato si bomo avtomobil podrobno ogledali, pridobili čim več potrebnih informacij in se z vami pogovorili o razumni ceni, saj se trudimo vzpostaviti čim bolj pravičen in prijazen pristop. Ogled za odkup avtomobila lahko opravimo kjerkoli želite. Z vašim dovoljenjem bomo opravili tudi preizkusno vožnjo, katere čas lahko določite sami. To nam bo pomagalo konkretno oceniti zmožnosti, ki vplivajo na vsoto za odkup avtomobila. 

   Če ste se odločili za prodajo avtomobila, velja vedeti, da vsak dodaten pretečen mesec in prevožen kilometer pomeni manjšo vrednost, zato ni priporočljivo izgubljanje časa po nepotrebnem. Pri nas vam bomo avtomobil odkupili v cca. dveh urah, saj tudi mi ne želimo zapravljati časa.

   Poskrbimo tudi za vse dolžnosti in odgovornosti, ki pripadajo formalnostim postopka prodaje in prenosa lastništva. Če se odločite za odkup vozil namreč pomeni, da se boste tudi iz pogodbenega stališča izognili prevarantom, ki bi vas lahko izsiljevali zaradi skritih napak ali zakonskih določil, ki žal ščitijo tudi tiste kupce, ki se poslužujejo goljufij. Postopek, ki je potreben za odkup avtomobila je pri nas standardiziran in usklajen z drugimi izvajalci enakih storitev. 

   Vaš avtomobil odkupimo z gotovino. Ponujena vsota za odkup avtomobilov je v našem podjetju določena na podlagi izkušenj in stanja na trgu, vsekakor pa ni določena na pamet.

   Za info pri odkupu rabljenih vozil: https://www.avto-odkupim.si/info-pri-odkupu-rabljenih-vozil/

   Ne pozabite: Tudi, če gre za odkup avtomobilov, ki niso več uporabna ali pa so v okvari, morate biti lastnik vozila in meti s seboj potrebno dokumentacijo. Za informacije, ki se nanašajo na odkup vozil vseh vrst in pogonov, nas lahko kontaktirate in z veseljem bomo priskočili na pomoč. Na voljo smo vam vsak dan do 23. ure na telefonski številki: 040 127 873 (Grega Škulj).

   Odkup avtomobilov je pri nas enostaven

   Pokličite nas!