Skip to main content

Odkup rabljenih vozil

Od vas izvedemo odkup rabljenih vozil!

Odkup Vozil – Hitro, Enostavno in Pošteno

Zaupajte Strokovnjakom!

 

Hitro prodaja vašega avtomobila brez skrbi: Nudimo najboljšo vrednost in celovito podporo v celotnem postopku odkupa!

040 127 873 Pišite nam!

Odkup Vozil
Hitro, Enostavno in Pošteno

Zaupajte Strokovnjakom!

 

Hitro prodaja vašega avtomobila brez skrbi: Nudimo najboljšo vrednost in celovito podporo v celotnem postopku odkupa!

040 127 873 Pišite nam!

Odkupujemo vsa vozila

Odkupujemo vozila vseh znamk, modelov, starosti in stanj, vključno z avtomobili, kombiji, dostavniki in terenska vozila. Odkupujemo tudi rabljena vozila, vozila v okvari, poškodovana vozila, karambolirana vozila in totalke.

Poštena cena odkupa

Naš cilj je zagotoviti konkurenčne cene odkupa za vsa vozila, ne glede na znamko, model ali starost. S tem pridobite največjo vrednost za vaš avto in brezskrbno opravite prodajo.

Hitrost

Naše storitve odkupa vozil zagotavljajo hiter in učinkovit proces, ki vam omogoča prodajo avtomobila v najkrajšem možnem času. Brez nepotrebnega čakanja in zapletov.

Preverite, kaj pravijo naše zadovoljne stranke
Vaše zaupanje je naše največje priznanje!

Nisem vedela, da bo prodaja avta tako preprosta. Celoten proces je bil sproščen in brez stresa.

Nika K.

Prodaja vozila je bila enostavna in hitra. Odlična ekipa in poštena ponudba. Priporočam!

Martin A.

Zahvaljujoč prijaznemu osebju in hitremu postopku sem uspešno prodal svoj avto. Odlična izkušnja!

Jaka C.

Fantje so bili res super! Avto sem prodal hitro, brez zapletov in po fer ceni. Vsekakor priporočam!

Barbara K.

Izpolnite kontaktni obrazec zdaj in
prejmite hitro, brezplačno ponudbo za vaše vozilo!

  Izpolnite kontaktni obrazec zdaj in prejmite hitro, brezplačno ponudbo za vaše vozilo!

   Enostaven odkup rabljenih vozil

   Prodajate vozilo – odkup rabljenih vozil 

   Gotovo ste se že kdaj znašli v časovni stiski in niste imeli volje za organizacijo celotnega postopka prodaje rabljenega vozila v lastni režiji. Zasebna prodaja terja precej časa in nepotrebnih skrbi. Ugotavljanje vrednosti vozila je ena izmed ključnih negotovosti, s katero se največkrat soočimo, kadar ciljamo na odkup.  Zlasti takrat, kadar je vozilo rabljeno in ima poleg tega še kakšno okvaro. Odkup je v tem izredno priporočljiv. Prav tako je najbolj enostavna rešitev odkup tudi takrat, kadar gre za druge, bolj zahtevne vrste vozil, kot so: traktorji, viličarji, dostavna vozila ipd. 

   Ponujamo enostaven postopek 

   Prodajo vašega rabljenega vozila vam želimo čimbolj poenostaviti, zato odkup  pri nas zajema ponuja več rešitev: Ponujamo popolnoma brezplačen odvoz, brezplačno oceno vrednosti za odkup, svetovanje glede prepisa lastništva ali povračila zavarovanja, … in takojšnjo gotovinsko izmenjavo.

   Odkup rabljenih vozil je možen za vozila vseh znamk. Sprejemamo vozila, ki imajo bencinske in dizelske motorje ter vozila drugih kategorij, kot so: traktorji, dostavna vozila, viličarje, … Naše podjetje posluje z dolgoletno tradicijo, stranke nam zaupajo, saj naša storitev zajema skrb za celoten postopek – ogled, ocena, plačilo, nudenje vseh potrebnih informacij. Odkup pri nas vključuje tudi odvoz vozila iz lokacije, ki jo izberete sami.

   Če ste se že odločili, da preizkusite odkup rabljenih vozil, vam ni potrebno skrbeti za interes potencialnega kupca. (ki lahko v določenem letnem času in gospodarskih razmerah drastično pada), prav tako se vam ni potrebno pripravljati na pogajanje in druge nevšečnosti. Pri odkupu vozil nekatere znamke res ohranijo večjo vrednost. A pri nas obračamo pozornost na razne specifike in jih na koncu zaokrožimo v najbolj optimalno rešitev. Ponujena vsota za odkup vozila je v našem podjetju določena na podlagi izkušenj in stanja na trgu, vsekakor pa ni določena na pamet.

   Ne pozabite: Tudi, če gre za odkup vozila, ki ni več uporabno ali pa so v okvari, morate biti lastnik vozila in meti s seboj potrebno dokumentacijo. Za informacije, ki se nanašajo na odkup vozil vseh vrst in pogonov, nas lahko kontaktirate in z veseljem bomo priskočili na pomoč. Na voljo smo vam vsak dan do 23. ure na telefonski številki: 040 127 873 (Grega Škulj).

    

   Poglejte tudi: https://www.avto-odkupim.si/

   odkup karamboliranih vozil

   prodaja in odkup vozil

   Če ste lastnik rabljenega vozila in razmišljate o prodaji, vam priporočamo, da se obrnete na nas. Smo specializirano podjetje za odkup rabljenih vozil in smo tisti, ki kupimo vozilo od vas. V tem članku bomo predstavili prednosti prodaje vašega vozila k nam.

   Kdo smo in kaj ponujamo?

   Smo podjetje, ki se ukvarja s prodajo rabljenih vozil. Naše podjetje temelji na transparentnosti in poštenosti. Želimo vam zagotoviti najboljšo ceno za vaše vozilo in vam olajšati prodajo. Naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela za celoten postopek, od cenitve vašega vozila do prenosa lastništva.

   Prednosti prodaje k nam

   • Najboljša cena: Pri nas boste dobili najboljšo ceno za vaše vozilo. Naša ekipa strokovnjakov bo vaše vozilo ocenila po pravi vrednosti, kar pomeni, da boste dobili pravično ceno za vaše vozilo.
   • Brezplačna cenitev: Naša ekipa bo vaše vozilo cenila brezplačno. Cenitev bo opravljena na kraju samem, kar pomeni, da vam ni treba plačati nobenih dodatnih stroškov.
   • Hitra prodaja: Pri nas lahko prodajo vašega vozila opravite hitro in enostavno. Naša ekipa bo poskrbela za vse postopke in vam olajšala prodajo.
   • Brez skrbi: Pri prodaji vašega vozila k nam se vam ni treba skrbeti za nobene zapletene postopke. Naša ekipa bo poskrbela za vse, vključno s prenosom lastništva.
   • Brezplačen prevoz: V primeru, da se odločite za prodajo vašega vozila k nam, vam bomo zagotovili brezplačen prevoz vozila na našo lokacijo.

   Postopek prodaje

   1. Kontakt: Obrnite se na nas preko spleta, telefona ali obiska naših lokacij.
   2. Cenitev: Naša ekipa bo opravila brezplačno cenitev vašega vozila.
   3. Ponudba: Po opravljeni cenitvi vam bomo ponudili najboljšo ceno za vaše vozilo.
   4. Prenos lastništva: Naša ekipa bo poskrbela za prenos lastništva vašega vozila.
   5. Plačilo: Po opravljenem prenosu lastništva vam bomo izplačali dogovorjeno ceno za vaše vozilo.

   Najpogostejša vprašanja

   1. Kako poteka cenitev vozila?

   Naša ekipa bo opravila brezplačno cenitev vašega vozila na kraju samem. Cenitev bo opravljena po pravi vrednosti vašega vozila.

   1. Koliko časa traja postopek prodaje k nam?

   Postopek prodaje je odvisen od različnih dejavnikov, vendar se običajno opravi v nekaj dneh. Naša ekipa bo poskrbela za hitro in enostavno prodajo vašega vozila.

   1. Ali moram plačati dodatne stroške?

   Ne, pri prodaji vašega vozila k nam vam ni treba plačati nobenih dodatnih stroškov. Cenitev vozila je brezplačna, prav tako tudi prevoz vozila na našo lokacijo.

   1. Ali lahko prodam vozilo, če ni v voznem stanju?

   Da, pri nas lahko prodate vozilo tudi v primeru, da ni v voznem stanju. Naša ekipa bo poskrbela za prevoz vozila na našo lokacijo.

   1. Kaj se zgodi s prodanim vozilom?

   Prodano vozilo se bo uporabilo za nadaljnjo prodajo ali pa se bo razstavilo na dele.

    

   Če razmišljate o prodaji vašega rabljenega vozila, vam priporočamo, da se obrnete na nas. Smo specializirano podjetje za odkup rabljenih vozil in smo tisti, ki kupimo vozilo. Prednosti prodaje k nam so najboljša cena, brezplačna cenitev, hitra prodaja, brez skrbi in brezplačen prevoz. Naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela za celoten postopek prodaje, vi pa boste dobili pravično ceno za vaše vozilo. Kontaktirajte nas še danes in prodajte svoje vozilo hitro in enostavno!

   dacia avto kupim

   Pokličite nas!

   Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
   Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
   Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
   Da, želim brezplačno cenitev
   Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
   Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
   Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
   Da, želim brezplačno cenitev