Odkup rabljenih vozil

Od vas izvedemo odkup rabljenih vozil!

Podatki o vozilu

  Podatki o vozilu

   Enostaven odkup rabljenih vozil

   Prodajate vozilo – odkup rabljenih vozil 

   Gotovo ste se že kdaj znašli v časovni stiski in niste imeli volje za organizacijo celotnega postopka prodaje rabljenega vozila v lastni režiji. Zasebna prodaja terja precej časa in nepotrebnih skrbi. Ugotavljanje vrednosti vozila je ena izmed ključnih negotovosti, s katero se največkrat soočimo, kadar ciljamo na odkup.  Zlasti takrat, kadar je vozilo rabljeno in ima poleg tega še kakšno okvaro. Odkup je v tem izredno priporočljiv. Prav tako je najbolj enostavna rešitev odkup tudi takrat, kadar gre za druge, bolj zahtevne vrste vozil, kot so: traktorji, viličarji, dostavna vozila ipd. 

   Ponujamo enostaven postopek 

   Prodajo vašega rabljenega vozila vam želimo čimbolj poenostaviti, zato odkup  pri nas zajema ponuja več rešitev: Ponujamo popolnoma brezplačen odvoz, brezplačno oceno vrednosti za odkup, svetovanje glede prepisa lastništva ali povračila zavarovanja, … in takojšnjo gotovinsko izmenjavo.

   Odkup rabljenih vozil je možen za vozila vseh znamk. Sprejemamo vozila, ki imajo bencinske in dizelske motorje ter vozila drugih kategorij, kot so: traktorji, dostavna vozila, viličarje, … Naše podjetje posluje z dolgoletno tradicijo, stranke nam zaupajo, saj naša storitev zajema skrb za celoten postopek – ogled, ocena, plačilo, nudenje vseh potrebnih informacij. Odkup pri nas vključuje tudi odvoz vozila iz lokacije, ki jo izberete sami.

   Če ste se že odločili, da preizkusite odkup rabljenih vozil, vam ni potrebno skrbeti za interes potencialnega kupca. (ki lahko v določenem letnem času in gospodarskih razmerah drastično pada), prav tako se vam ni potrebno pripravljati na pogajanje in druge nevšečnosti. Pri odkupu vozil nekatere znamke res ohranijo večjo vrednost. A pri nas obračamo pozornost na razne specifike in jih na koncu zaokrožimo v najbolj optimalno rešitev. Ponujena vsota za odkup vozila je v našem podjetju določena na podlagi izkušenj in stanja na trgu, vsekakor pa ni določena na pamet.

   Ne pozabite: Tudi, če gre za odkup vozila, ki ni več uporabno ali pa so v okvari, morate biti lastnik vozila in meti s seboj potrebno dokumentacijo. Za informacije, ki se nanašajo na odkup vozil vseh vrst in pogonov, nas lahko kontaktirate in z veseljem bomo priskočili na pomoč. Na voljo smo vam vsak dan do 23. ure na telefonski številki: 040 127 873 (Grega Škulj).

    

   Poglejte tudi: https://www.avto-odkupim.si/

   odkup karamboliranih vozil

   Pokličite nas!