Skip to main content

Odkup rabljenih avtomobilov

Hiter gotovinski odkup rabljenih avtomobilov

Odkup Vozil – Hitro, Enostavno in Pošteno

Zaupajte Strokovnjakom!

 

Hitro prodaja vašega avtomobila brez skrbi: Nudimo najboljšo vrednost in celovito podporo v celotnem postopku odkupa!

040 127 873 Pišite nam!

Odkup Vozil
Hitro, Enostavno in Pošteno

Zaupajte Strokovnjakom!

 

Hitro prodaja vašega avtomobila brez skrbi: Nudimo najboljšo vrednost in celovito podporo v celotnem postopku odkupa!

040 127 873 Pišite nam!

Odkupujemo vsa vozila

Odkupujemo vozila vseh znamk, modelov, starosti in stanj, vključno z avtomobili, kombiji, dostavniki in terenska vozila. Odkupujemo tudi rabljena vozila, vozila v okvari, poškodovana vozila, karambolirana vozila in totalke.

Poštena cena odkupa

Naš cilj je zagotoviti konkurenčne cene odkupa za vsa vozila, ne glede na znamko, model ali starost. S tem pridobite največjo vrednost za vaš avto in brezskrbno opravite prodajo.

Hitrost

Naše storitve odkupa vozil zagotavljajo hiter in učinkovit proces, ki vam omogoča prodajo avtomobila v najkrajšem možnem času. Brez nepotrebnega čakanja in zapletov.

Preverite, kaj pravijo naše zadovoljne stranke
Vaše zaupanje je naše največje priznanje!

Nisem vedela, da bo prodaja avta tako preprosta. Celoten proces je bil sproščen in brez stresa.

Nika K.

Prodaja vozila je bila enostavna in hitra. Odlična ekipa in poštena ponudba. Priporočam!

Martin A.

Zahvaljujoč prijaznemu osebju in hitremu postopku sem uspešno prodal svoj avto. Odlična izkušnja!

Jaka C.

Fantje so bili res super! Avto sem prodal hitro, brez zapletov in po fer ceni. Vsekakor priporočam!

Barbara K.

Izpolnite kontaktni obrazec zdaj in
prejmite hitro, brezplačno ponudbo za vaše vozilo!

  Izpolnite kontaktni obrazec zdaj in prejmite hitro, brezplačno ponudbo za vaše vozilo!

   Enostaven odkup rabljenih avtomobilov

   Je prišel čas za prodajo rabljenega avtomobila in nakup novega? V le nekaj enostavnih korakih vam zagotovimo gotovino v zameno za vaš rabljen avtomobil. Odkup rabljenih avtomobilov pri nas poteka zanesljivo in hitro, saj se zavedamo, da vrednost avtomobila z vsakim mesecem in kilometrom izgublja na svoji vrednosti. Brez skrbi, tudi če je vaš avtomobil v okvari in popolnoma nevozen, se lahko obrnete na nas.

   Dandanes prilagajanje različnim kupcem lahko predstavlja neprijeten izziv, saj se njihovi interesi gibljejo v skladu z različnimi dejavniki (od neke splošno priljubljene barve avtomobila do letnih časov, dopustov, …). Naša prednost se kaže v poznavanju trga, zato zlahka določimo vrednost avtomobila in njegove specifike. 

   Odkup brez meja

   Tudi, če gre za karamboliran in pokvarjen avtomobil, lahko poiščemo ustrezno rešitev, kot je npr. odkup uporabnih avtomobilskih delov ali pa odkup za staro železo. Odkup rabljenih avtomobilov je priporočljiv tudi za neregistrirane, zapuščene avtomobile in obtolčene avtomobile. Poskrbimo celo za avtomobile, ki so potopljeni, zaliti, prevrnjeni, neuporabni ter za avtomobile udeležene v verižnem trčenju. Odkupujemo avtomobile zavarovane preko avtomobilskega kaska, avto kaska ali avtomobilske asistence. Dobrodošli so seveda tudi avtomobili kakovostnih znamk, ki so skoraj brezhibni. Odkup rabljenih avtomobilov torej pri nas ne pozna meja. Odkop vseh rabljenih avtomobilov zajema tudi brezplačen odvoz iz katerekoli lokacije (v Sloveniji), oceno vrednosti in svetovanje. 

   Ker razumemo, da bi se rabljenega avtomobila radi čim hitreje znebili, smo pripravljeni prevzeti odgovornost za vse formalnosti in poskrbeti za celoten postopek od priprave kupo-prodajne pogodbe, do prepisa. Pri sklepanju poslov smo zanesljivi in uvidevni, saj želimo poslovati čim bolj optimalno. Vaš avtomobil odkupimo z gotovino. Ponujena vsota za avtomobil , je v našem podjetju določena na podlagi izkušenj in stanja na trgu, vsekakor pa ni določena na pamet. Odkup vozil info!

   Ne pozabite: Tudi, če gre za vozil, ki niso več uporabna ali pa so v okvari, morate biti lastnik vozila in meti s seboj potrebno dokumentacijo. Za informacije, ki se nanašajo na odkup vozil vseh vrst in pogonov, nas lahko kontaktirate in z veseljem bomo priskočili na pomoč. Na voljo smo vam vsak dan do 23. ure na telefonski številki: 040 127 873 (Grega Škulj).

   odkup rabljenih avtomobilov

   Pokličite nas!

   Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
   Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
   Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
   Da, želim brezplačno cenitev
   Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
   Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
   Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
   Da, želim brezplačno cenitev