Odkup rabljenih avtomobilov

Hiter gotovinski odkup rabljenih avtomobilov

Podatki o vozilu

  Podatki o vozilu

   Enostaven odkup rabljenih avtomobilov

   Je prišel čas za prodajo rabljenega avtomobila in nakup novega? V le nekaj enostavnih korakih vam zagotovimo gotovino v zameno za vaš rabljen avtomobil. Odkup rabljenih avtomobilov pri nas poteka zanesljivo in hitro, saj se zavedamo, da vrednost avtomobila z vsakim mesecem in kilometrom izgublja na svoji vrednosti. Brez skrbi, tudi če je vaš avtomobil v okvari in popolnoma nevozen, se lahko obrnete na nas.

   Dandanes prilagajanje različnim kupcem lahko predstavlja neprijeten izziv, saj se njihovi interesi gibljejo v skladu z različnimi dejavniki (od neke splošno priljubljene barve avtomobila do letnih časov, dopustov, …). Naša prednost se kaže v poznavanju trga, zato zlahka določimo vrednost avtomobila in njegove specifike. 

   Odkup brez meja

   Tudi, če gre za karamboliran in pokvarjen avtomobil, lahko poiščemo ustrezno rešitev, kot je npr. odkup uporabnih avtomobilskih delov ali pa odkup za staro železo. Odkup rabljenih avtomobilov je priporočljiv tudi za neregistrirane, zapuščene avtomobile in obtolčene avtomobile. Poskrbimo celo za avtomobile, ki so potopljeni, zaliti, prevrnjeni, neuporabni ter za avtomobile udeležene v verižnem trčenju. Odkupujemo avtomobile zavarovane preko avtomobilskega kaska, avto kaska ali avtomobilske asistence. Dobrodošli so seveda tudi avtomobili kakovostnih znamk, ki so skoraj brezhibni. Odkup rabljenih avtomobilov torej pri nas ne pozna meja. Odkop vseh rabljenih avtomobilov zajema tudi brezplačen odvoz iz katerekoli lokacije (v Sloveniji), oceno vrednosti in svetovanje. 

   Ker razumemo, da bi se rabljenega avtomobila radi čim hitreje znebili, smo pripravljeni prevzeti odgovornost za vse formalnosti in poskrbeti za celoten postopek od priprave kupo-prodajne pogodbe, do prepisa. Pri sklepanju poslov smo zanesljivi in uvidevni, saj želimo poslovati čim bolj optimalno. Vaš avtomobil odkupimo z gotovino. Ponujena vsota za avtomobil , je v našem podjetju določena na podlagi izkušenj in stanja na trgu, vsekakor pa ni določena na pamet. Odkup vozil info!

   Ne pozabite: Tudi, če gre za vozil, ki niso več uporabna ali pa so v okvari, morate biti lastnik vozila in meti s seboj potrebno dokumentacijo. Za informacije, ki se nanašajo na odkup vozil vseh vrst in pogonov, nas lahko kontaktirate in z veseljem bomo priskočili na pomoč. Na voljo smo vam vsak dan do 23. ure na telefonski številki: 040 127 873 (Grega Škulj).

   odkup rabljenih avtomobilov

   Pokličite nas!