Skip to main content
Uncategorized

Volkswagen avto kupim

Volkswagen avto kupim

 

Volkswagen avto kupim. Ali želite hitro prodati za gotovino vašega rabljenega Volkswagna? Odkup vozil, Gregor Škulj s.p je podjetje, ki ponuja odkup prav vsakega avtomobila Volkswagen. Kupujemo avte vseh letnikov v vseh stanjih od novejših vozil do starejših avtomobilov ki jih je načel zob časa. Prodate nam lahko klasične osebne modela VW kot so Golf, Touran, Passat ter Polo. Seveda pa odkupimo takoj tudi standardne terence Volkswagen tipa Tiguan in Touareg.

Prodajam novejši avto. Ali bi ga odkupili?

Volkswagen avto kupim zajema tudi odkup novejših avtomobilov, terencev ter kombijev Volkswagen z bencinskim ali diesel motorjem. Odkupujemo novejše modela vozil Arteon, T-Roc ter T-Cross. Za novejše generacije vozil je žaželjeno, da so vozila nepoškodovana in redno servisirana na pooblaščenih servisih. Dobre odkupne cene pa ponujamo za slovenska odlično ohranjena vozila od prvih ter drugih lastnikov.

Odkupimo vozila ki so bila nova kupljena v Sloveniji ter vozila, ki so bila rabljena uvožena iz tujine.

Rad bi prodal star avto, ki ima veliko prevoženih in se mu že vidijo znaki obrabe? Ali vas zanima odkup starega tudi slabo ohranjenega avta VW?

Volkswagen avto kupim pokriva odkup prav vsakega starega slabo in srednje očuvanega avtomobila ali dostavnika, ne glede na prevožene kilometre, napake in ohranjenost.

Pokličite nas na odkup vozil 040 127 873 tudi če je vaš avto neregistriran, zarjevel, potolčen ali podrsan. Kupujemo tudi avte poškodovane od toče ali vandalizma. Saj tudi zelo slabo ohranjeni odpisani avti imaje neko vrednost. Tako da ni potrebe da uničena vozila Volkswagen podarite na kakšen pooblaščen avtoodpad, ampak ga raje prodajte nam. Po dogovoru vam bomo plačali tudi prepis. Odvoz iztrošenega avta pa tako ali tako plača naše podjetje.

Ukvarjamo se z takojšnim gotovinskim odkupom odlično ohranjenih vozil, ki so redno servisirana, nepoškodovana ter slovenskega porekla.

Naše podjetje ima svojo avtovleko in avtoprikolico, tako da se tudi ukvarjamo z odkupim vozil v okvari, poškodovanih karamboliranih totalk in pokvarjenih avtomobilov.

Nudimo odkup dostavnika Transporter, Crafter in Amarok. Ter kombija Multivan, Caddy in Caravelle.

Odkupimo vse vrste modela Golf (Variant, Plus, Sportvan ter Crossgolf).

Ponujamo pa tudi takojšen odkup in dobre odkupne cene vseh variant avtomobila Passat ( Variant, CC in Alltrack)

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

  volkswagen avto kupim
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev