Skip to main content
Uncategorized

Suzuki terenec kupim

Suzuki terenec kupim

 

Suzuki terenec kupim. Ali želite hitro prodati za dobro korektno odkupno ceno vaše rabljeno terensko vozilo japonske znamke Suzuki? Naše podjetje je zelo dejavno in ažurno na področju takojšnega odkupa vseh novejših vozil SUV. Kupujemo terence 4 WD ki jih poganja štirokolesni pogon. Ter terenske avtomobile ki imajo samo 2 WD pogon na sprednji ali zadnji par koles.

Nudimo takojšne plačilo v gotovini ali pa dogovorjeni odkupni znesek nakažemo na transakcijski račun lastnika. Ko je pa lastmnik terenca leasing hiša, potem pa dogovorjeni odkupni znesek nakažemo na leasing. Za novejša terenska vozila je žaželjeno, da imajo potrjeno servisno knjigo in da so vozila nepoškodovana in nekaramboliraba. Za vse odkupljene terence uredimo prenos lastništva in če je potrebno uredimo brezplačni prevoz z avtovleko.

Katere terenske avtomobile odkupujete?Če prodajate terenca nas pokličite 040/ 127-873.

Suzuki terenec kupim zajema vso paleto terenskih avtov Suzuki od starejših terencev modela SX 4, ki so jih začeli proizvajati leta 2006 do najnovejših vozil modela Across. Prodate nam lahko tudi manjši terenec modela Jimny, ki so ga žačeli izdelovati davnega leta 1998 ne glede na ohranjenost in prevožene kilometre. Seveda pa so lahko starejši terenci tudi nevozni in neregistrirani.

Če pa imate v lastni novejši terenski avto in ga želite prodati, nas kontaktirajte. Saj smo najprimernejše podjetje, ki nudi zelo dobre odkupne cene za novejše ohranjene in nepoškodovane terence modela Grand Vitara in SX4 S-cross.

Nudimo tudi odkup novejšega terenca slovenskega porekla Suzuki S-Cross ALL GRIP in terenskega vozila/ SUV iz uvoza modela Vitara, ki je lahko tudi Hybrid.

 

Odkup terenca je enostaven postopek. Uporabite ga!

Odkup terencev in osebnih vozil na terenu izvaja podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p. Uporabite naše usluge odkupa in se izognite indivudualne prodaje, problemov in raznoraznih preprodajalcev, ki prežijo na vas 24 ur na dan.

Poleg terencev kupujemo tudi osebne avtomobile vrste kombilimuzina ali hatchback modela Ignis in Swift.

Nudimo odkup tudi terencev ki imajo hibridne pogone, priključne hibride in blage hibride MHEV in PHEV AWD.

Odkupimo tudi terence, ki jih poganja klasični bencinski ali dieselski motor in so lahko strarejše generacije registrirani ali neregistrirani.

Ponujamo vam pa tudi odkup nevoznega pokvarjenega terenca v okvari ter poškodovanega terenca karamboliranega totalka.

Ponujamo boljše odkupne cene za vaš rabljen terenec, kot pooblaščeni trgovci ali pooblaščene avto hiše kadar gre za prodajo vozila po sistemu staro za novo.

 

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

  suzuki terenec kupim
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev