Skip to main content
Uncategorized

Avtohiša Škulj

Avtohiša Škulj

 

Avtohiša Škulj. Naša avtohiša se ukvarja z spletnim gotovinskim odkupom osebnih vozil. Smo zaupanja vredno podjetje, ki je odprto vse dni v letu in  se nahaja v bljižini Ljubljane, natančneje iz Medvod. Nahajamo se na sredini poti med Ljubljano in Kranjem. Smo specializirani za odkup avtomobilov preko interneta na temo Odkup rabljenih vozil. Odkupujemo vse vozne in nevozne osebne, terenske ter dostavne avtomobile. Osebna vozila so lahko tudi starejša v srednjem ter slabem stanju ali pa pokvarjena. Kupujemo tudi totalke in avtomobile v okvari. Ker imamo svojo lastno avtovleko in avtoprikolico nudimo odkup vozil in brezplačen odvoz po vseh regijah in občinah po celi Sloveniji. Saj razdalje med kraji nam ne predstavljajo nobene ovire, tako da nas kontaktirajte ne glede od kod prihajate in kje imate avto parkiran ali deponiran. Odlikuje nas hiter odziv, korektna in poštena cenitev vozil, takojšne plačilo in takojšen prepis avta.

Odkupujemo terenska vozila preko podjetja. Če prodajate terenca nas kontaktirajte.

Avtohiša Škulj je najzaneslivejša in najhitrejša trgovina z motornimi vozili, ki ponuja hitri takojšen odkup vseh znamk in vrst novejših terenskih avtomobilov ne glede na starost, ohranjenost ter prevožene kilometre, ki jih ima vaš terenski avto. Brezplačni ogled in odkup vozil SUV opravimo tudi na vašem domu ali v vaši službi, tako da se popolnoma prilagodimo lastniku vozila za ogled in cenitev avta, tako časovno kot lokacijsko.

Če imate v planu v kratkem prodati ali oddati vaš star terenec, ki ga je načel zob časa, nas pokličite in skupaj bomo našli rešitev da prodate ali oddate vaše staro rabljeno terensko vozil.

 

Odkup dostavnikov, kombijev in dostavnih vozil.

Avtohiša Škulj je dejavna tudi področju odkupa službenih dostavnih vozil od podjetij ne glede na stanje dostavnika. Odkupimo tudi starejše dostavnke, kombije in furgone, ki potrebujejo malo nege, popravill ali servisa. Seveda pa nudimo tudi odkup avta z veliko prevoženih kilometrov in kombijev v slabem stanju.

Pokličite nas in nam ponudite vaše dostavno vozilo v odkup, mi pa bomo vas hitro poklicali in pripravili odkupno ceno za vaš rabljen dostavnik.

Preverite odkupno ceno vašega avtomobile. Pokličite 040 127-873. Smo najboljšji avto partner na področju odkupa avta preko interneta.

Nudim hitri odkup vozil, ki so financirana preko kredita ali leasinga.

Stroški odvoz vseh nevoznih, neregistriranih, uničenih ter vozil v okvari pa kijemo mi. Tako da je odvoz nevoznega, neregistriranega, uničenega ali pokvarjenega avtomobila za lastnika vozila popolnoma brezplačen.

Odkup avta za gotovino, odjavo vozila iz prometa in prenos lastništva na novega lastnika izvedemo v najkrajšem možnem času.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

  avtohiša škulj
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev