Skip to main content
Uncategorized

Citroen avto kupim

Citroen avto kupim

 

Citroen avto kupim. Želite hitro prodati rabljen avto, terenca, ali kombi znamke Citroen? Ta prispevek je namenjen prav vsem uporabnikom, ter lastnikov vozil, ki ne želijo sami prodajati avta, ampak želijo uporabiti odkup vozil Citroen, ki ga najdete pri podjetju Odkup vozil, Gregor Škulj s.p. Nudimo tudi odkup enoprostorca model Berlingo, C4 Grand Picasso ter C4 Grand Space Tourer. Prodate pa nam lahko tudi C5 Aircross od letnika 2018 dalje. Citroen vozila so lahko vozna, pokvarjena, nevozna ali pa malo ali močno razbita.

Rad bi prodal star avto Citroen. Katere modele avtomobilov pa odkupite?

Citroen avto kupim zavzema prav vsa vozila starejša Citroen, kot so C1, C3, C4 ter C5. Ker vemo da so vozila stara in da se jim že vidijo znaki obrabe glede starosti in prevoženih kilometrov, jih kupujemo brez grarancije po sistemi VIDENO-KUPLJENO- BREZ GRANCIJE IN KASNEJŠIH REKLAMACIJ. Odkupimo prav vsa stara vozila vozna, nevozna, registrirana ali neregistrirana. Odkupimo tudi slabo in srednje ohranjene avtomobile z veliko kilometražo v celoti za nadomestne dele ali za izvoz izven Slovenije.

Če pa imate za prodati C3 picasso ali C4 caktus, pa nas prosim pokličite, saj smo tudi za ta dva modela zaiteresirani, da jih odkupimo za gotovino.

Želim prodati dostavno vozilo Citroen, ker sem kupil nov dostavnik. Katere modele odkupujete in kako hitro lahko za rabljen kombi pri vas dobim plačilo?

Citroen avto kupim zajema tudi odkup starejših in novejših dostavnikov. Nudimo takojšen odkup vseh modelov in velikosti kombijev, tako zaprtih furgonov, kot potniških kombijev z sedeži za prevoz oseb.

Kupujemo službene dostavnike od podjetij modela Berlingo Furgon, Nemo, Jumper in Jumpy. Plačilo za služben dostavni avto nakažemo na transkakcijski račun podjetja, ki je lastnik ali uporabnik kombija. Plačilo oz. denar za rabljeno vozilo prejmete takoj.

Ukvarjamo se tudi z odkupom totalk, pokvarjenih avtomoblov ter vozil v okvari. Ker imamo svojo lastno avtovleko lahko odkupimo, tudi nevozne poškodovane ali karambolirane avtomobile.

Nudimo tudi odkup vozil generacije Citroen DS modela DS3, DS4 in DS5.

Nudim odkup vseh Citroen avtov, kombijev ter terencev, ki so fiancirana preko kredita ali leasinga. Pokličite in pridobite odkupno ceno vašega rabljenega Citroena.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

  citroen avto kupim
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev