Skip to main content
Uncategorized

Ford avto kupim

Ford avto kupim

 

Ford avto kupim. Ali imate v lasti rabljeno vozilo znamke Ford? Razmišljate da bi ga radi prodali in brskate po spletu, ter se sprašujete kam prodati vašega rablenega Forda? Rabljenega Forda novejšega ali starejšega voznega ali nevoznega lahko prodate podjetju, ki se profesionalno ukvarja z gotovinskim odkupom vozil. Naslovom podjetja je Odkup vozil, Gregor Škulj s.p. Nudimo odkup vozil modela Ford B-Max , Grand C-Max in S-Max ne glede na starost, stanje in prevožene kilometre. Kupujemo tudi službene kombije Ford Tourneo Custom, Tourneo Connect ter Ford Transit Custom od podjetij ali fizičnih oseb. Kupili pa bi tudi Fordov model Puma ali Ranger prve generacije.

Prodajamo zelo dobro ohranjen družinski avto znamke Ford. Ali imate interes po odkupu odlično ohranjenega avtomobila?

Ford avto kupim je namenjem lastnikom ali uporabnikom vozil znamke Ford, da hitro prodajo vrhunsko ohranjen avto za dobro odkupno ceno. Če ste lastnik dobro ali vrhunsko ohranjenega osebnega avtomobila modela Puma, Fiesta, Focus ali terenca modela Kuga, nas kontaktirajte saj imamo za vas pripravljeno dobro odkupno ceno za vaš družinski avto Mondeo.

 

Razbili poškodovali smo naš avto, ki ga je zavarovalnca ocenila kot totalko. Ali kupujete nevozna poškodovana ali karambolirana vozila Ford ?

Ford avto kupim zavzema tudi odkup nevoznih totalk in delno voznih ekonomskih totalk vseh modelov vozil Ford. Ali vas skbi koliko stane odvoz razbitega avta pri našem podjetju? Če odkupimo vaše vozilo je odvoz udarjenega ali zbitega avta Ford  pri nas popolnoma brezplačno. Tako da nas samo pokličite in takoj bomo odkupili vaš avto in vse bomo uredili namesto vas. Odkupimo tudi enoprostorca modela Galaxy.

Avto se nam je pokvaril in nas pustil na cedilu. Ali odkupujete vozila v okvari?

Seveda jih odkupujemo. Kupujemo pokvarjene osebne, enoprostorne ter terenske avtomobile v raznoraznih okvarah. Prodate nam lahko tudi avtomobil modela Ecosport ali Edge z popolno odpovedjo motorja, menjalnika ali različnih pogonskih sklopov, kot so turbina ali okvara glavne gredi pri pogonskem agregatu. Odkupimo pa tudi avto ki ima težave z avtoelektroniko, injektorji ali napako na dovodu goriva.

Za naše stranke pa imamo posebno ponudbo. Ponujamo vam brezplačni odvoz uničenega izrabljenega ali iztrošenega avta Ford, na avtoodpad ali na avtodeponijo. Po dogovoru pa našim strankam plačamo tudi prepis oziroma prenos lastništva, za vozila ki primerna za reciklažo in razgradnjo.

Nudimo odkup bencinskih, diesel ali hibridnih vozil ne glede na ohranjenos, stanje ter letnik, lahko v okvari ali z potečeno registracijo.

 

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

  Ford avto kupim
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev