Skip to main content
Uncategorized

Prodaja in odkup vozil

Prodaja in odkup vozil

 

Prodaja in odkup vozil. Prodajate, kupujete ali menjate avomobil? Se je vaš avto že tako postaral, da razmišljate o menjavi vašega starega avta za kakšno mlajše vozilo? Kontaktirajte nas če kupujete, prodajate ali menjate avto, saj vam lahko pomagamo in takoj odkupimo vaš star avtomobil za gotovino. Prodate nam lahko osebni avto, dostavnik ali terenca, saj kupujemo vozila po celi Sloveniji. Za vsak odkupljen avtomobil, takoj uredimo prenos lastništva in brezplačno odpeljemo odkupljeno vozilo z preizkusnimi tablicami ali avtovleko.

Nudimo takojšni gotovinski odkup vozil v vseh stanjih. Pokličite 040 127-873 in prodajte avto.

Prodaja in odkup vozil uporabite, kadar menjate vaš avto za novejše vozilo, starejši avto ali pa potrebujete gotovino in želite takoj  prodati avto za gotovino. Skratka smo edino podjetje v Sloveniji, ki brezplačno prevzema in brezplačno odpelje ter uredi in plača prepis za uničeno, odpisano izrabljeno ali iztrošeno vozilo. Odkupimo srednja in slabo ohranjena vozila v vseh stanjih za izvoz. Kupujemo stare avte z veliko prevoženih kilometrov po sistemu videno-kupljeno brez kasnejših reklamacij. Kupili bi vaš slabo ali srednje ohranjen avto, ne glede na stanje lahko s poškodbo ali okvaro. Avto totalka in avto v okvari tudi kupimo in uredimo dokumentacijo in zastonj odpeljemo z avtovleko.

Naše podjetje pa tudi nudi takojšni gotovinski odkup dobro in odlično ohranjenih vozil, z malo prevoženih kilometrov, ki so bila nova kupljena v sloveniji. Kupujemo odlično in vrhunsko ohranjene avte in terence od prvih in drugih lastnikov, ki so nepoškodovani in nekarambolirani s pripadajočo servisno knjigo.

 

Prodaja rabljenih osebnih, dostavih in terenskih vozil.

Prodaja in odkup vozil preko interneta je najlažji in najhitrejši način da avto prodate, kupite ali naredite menjavo po sistemu staro za staro.

Če prodajate avto ali želite prodati vaš stari avtomobil, nas preprosto pokličite in bomo skupaj našli rešitev za vas in vaš rabljen avto.

Prodajo naših rabljenih vozil iz zaloge si lahko ogledate na www.avto.net

Kontaktirajte nas pred nakupom in prodajo avta, saj vam bomo brezplačno svetovali kako kupiti ali prodati vaš rabljen avto. Lahko pa se tudi dogovorimo za takojšni gotovinski odkup vašega avta po dobri odkupni ceni.

Veliko sreče pri prodaji in nakupu vozila!

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    prodaja in odkup vozil
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev