Skip to main content

Kia avto kupim

 

Kia avto kupim. Ali prodajate vaš rabljen korejski avto znamke Kia? Po celi Sloveniji nudimo odkup rabljenega avtomobila Kia. Kupujemo osebna vozila vrste limuzina, karavan in enoprostorec. Seveda pa se ukvarjamo tudi z odkupom terenskih vozil. Skratka če želite prodati novejši ali starejši avto ali terenca korejskega porekla, nam sporočite kakšen avto prodajate ter željeno prodajno ceno. Mi se bomo pa potrudili da ga odkupimo takoj za gotovino in uredimo vso potrebno dokumentacijo za prenos lastništva.

Kakšne avte Kia pa vi odkupujete?

Kia avto kupim velja za prav vsa vozila vseh starosti te znamke. Odkupimo tudi novejša mlajša vozila z različno močnimi motorji, ki so lahko bencinski, dieselski ali hibridi. Prev tako se ukvarjamo z odkupom novejših terenski vozil, ki imajo različne nivoje dodatne opreme. Prodajte nam svojega terenca z dvo ali štiri kolesnim pogonom. Pokličite in pridobite odkupno ceno vaše rabljene Kie.

Če želite dobro prodati vaš rabljen avto za primeren znesek glede na letnik , starost ter ohranjenost, nas hitro pokličite ali pišite na našo dežurno pošto za odkup vozil KIA.

Kako je pa z odkupom starejših vozil Kia? Ali take tudi odkupujete?

Kia avto kupim nudi odkup prav vsakega avtomobila ne glede na stanje, prevožene kilometre in ohranjenost avta. Lahko nam ponudite v odkup tudi starejši avto z napakami in poškodbami. Kupujemo Kie ki so poškodovane od toče.

V odkup nam lahko ponudite tudi vaš pokvarjen avto in vozila v okvari, ki jim je potekla tovarniška garancija.

Ali vam lahko prodam poškodovano ali karambolirano Kio? Seveda lahko, saj smo podjetje ki kupuje razbite avte in terence vseh letnikov, modelov ter tipov avtov korejskega proizvajalca KIA.

Nudimo tudi odkup totalk in delno poškodovanih avtomobilov. Lahko pa tudi odkupimo slabo ter srednje ohranjen avto ki je še registriran ali neregistriran. Plačilo za vozila izvajamo v gotovini ali preko banke na transakcijski račun lastnika vozila.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

  kia avto kupim
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev
  Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
  Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
  Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
  Da, želim brezplačno cenitev