Skip to main content
Uncategorized

Odkupovalec rabljenih avtov

Odkupovalec rabljenih avtov

 

Odkupovalec rabljenih avtov preko speta po celotni Sloveniji je podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p. Ali želite prodati rabljen avto preko interneta brez stroškov, glavobolov in skrbi? Tukaj je naše zanesljivo podjetje, ki kupuje samo preko spleta pod rubriko odkup vseh vozil v vseh stanjih. Denar pa prejmete takoj na roke ali pa na transakcijski račun ki ga ima lastnik avtomobila, ki ga kupujemo oziroma odkupimo. Za vsa odkupljena vozila uredimo prenos lastništva in nudimo odvoz avta popolnoma brezplačno.

Želimo takoj prodati avto preko interneta. Kaj naj storimo?

Vaša naloga je da obvestite naše podjetje, ki je najzaneslivejši odkupovalec rabljenih avtov na spletu o nameri prodaje vašega avta. Ali nas poiščete na google brskalniku in nam javite kakšen avto prodajate in željeno prodajno ceno avta. Lahko pa tudi izpolnite spletni obrazec, ki ga najdete na naših spletnih straneh in nam ga pošljete.

Če ste nas našli na spletu nas potem prosim pokličite ali pa nam na kratko opišite preko pošte kakšen avto prodajate in v kakšnem stanju je vozilo. Seveda pa pripišite še vaš kontak. Najbolj je da nam pošljete vašo telefonsko številko ali pa spletno pošto, da vas takoj kontaktiramo po prejetem vašem sporočilu. Za hitri kontakt pa je najbolje nas kar poklicati, saj smo dosegljivi na dežurni telefon za odkup vozil non stop.

Ali odkupite vsak avto?

Mi smo najboljši odkupovalec rabljenih avtov tako, da smo pripravljeni odkupit vsak rabljen avto ne glede na splošno stanje, starost ter ohranjenost. Smo edini na internetu ki smo pripravljeni odkupim avto od razgradnje do dražjega vozila. Vsa naša konkurenca ima omejitve pri odkupu avta. Mi pa za razliko od njih nimamo nikakršne omejitve, saj lahko pri nas tudi oddate brezplačno uničen iztrošen ali izrabljen avto.

Pridobite vrednost vašega rabljenega avta preko telefona. Cenitev in odkup vozil opravimo tudi na vašem domu. Nudimo odkup voznih, nevoznih ter pokvarjenih vozil. Se pa tudi priporočamo da nam prodate avtomobil v okvari, totalka poškodovan ali karamboliran.

Odkupimo tudi avte ki so v slabem ali srednjem stanju z veliko prevoženih kilometrov. Za nas ni pomembno ali je avto registriran ali neregistriran, ker odkupimo prav vsak avto ki je za nas cenovno zanimiv.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    odkupovalec rabljenih avtov