Skip to main content
Uncategorized

Kateri avto vi prodajate?

Kateri avto vi prodajate?

 

Kateri avto vi prodajate? To je vprašanje ki zanima vsakega trgovca, ki se ukvarja z takojšnim gotovinskim odkupom vozil. Tako se začne pogovor, ko lastnik vozila ali uporabnik rabljenega avta začne iskati in prodajati avto preko našega dežurnega telefona, ki je namenjen za odkup avtomobilov. Našo firmo in naš telefon pa najdete na internetu pod rubriko odkup vozil.

Pokličite nas na 040 237-873 in prodajte avto.

Takoj po prejetem klicu vas naš strokovni sodelavec, ki je zadolžen za terenski odkup vozil vpraša kakšen avto pa imate za prodat? Vi poveste v kakšni kondiciji je vaš avto in informativno željeno prodajno ceno za vaš rabljen avto. Dodate še nakaj podatkov ter slik od vozila, ki nas zanimajo to so starost in koliko ima prevoženih kilometrov. Seveda pa nas zanima tudi ali je lastništvo vozila urejeno in ali je avto vozen ali nevozen. Po teh osnovnih podatkih se takoj začne postopek odkupa vozila, ki od ogleda, podaje ter prepisa ne traja dlje kot pol ure.

 

Odkupili bi prav vsak avto ne glede na starost, stanje in prevožene kilometre.

Pomoč pri prodaji ter odkup vozil opravljamo že od leta 2013. Tako da imamo že dovolj izkušenj ter znanja, da smo kos prav vsakemu primeru ki se pojavi na temo odkup vozil. Posvetimo se vsaki stranki individualno z nasveti kako prodati avto. Po potrebi pa tudi rabljen avtomobilček odkupimo za dobro odkupno ceno. Tako da se trudimo da je vsak bivši lastnik avta po prodaji in odkupu le tega zadovoljen.

Nudimo dobre odkupne cene za vaš rabljen avto, kombi ali terenec.

Kateri avto vi prodajate? To se sprašujemo avto trgovci, ki smo registrirani za odkup vozil. Našim strankam nudimo tudi takojšni odkup vozil brez kasnejše reklamacije po sistemu videno-kupljeno. Tako da bomo odkupili tudi vaš poškodovan,  pokvarjen osebni ali dostavni avto. Če avto prodate nam, vam nudimo zastonj odvoz vozila z avtovleko. Tako da nas zanima za kupit tudi avto totalka ter vozilo v okvari.

Skratka smo najbolje ocenjeni in z največ google mnenji, ki si jih lahko ogledate pod zemljevidih pod rubriko odkup vozil. Samo to za nas šteje, da je po gotovinskem odkupu avta stranka zadovoljna in nam da pozitivno mnenje s petimi zvezdicami. Enostavno smo najboljši, najhitrejši in zaupanja vreden trgovec, ki nudi odkup vseh vrst vozil v vseh stanjih.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    kateri avto vi prodajate
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev