Skip to main content
Uncategorized

Pokliči in prodaj avto

Pokliči in prodaj avto.

 

Pokliči in prodaj avto takoj. Kupujemo avte preko odkupa vozil, ki ga najdete na internetu. Izplačilo prejmete v gotovini takoj. Samo en klic vas loči in takoj pridobite gotovino za vaš rabljen avto. Nudimo vam brezplačni ogled, cenitev in gotovinski odkup avtomobila na vašem domačem naslovu. Smo podjetje, ki se ukvarja z hitrim odkupom novejših in starejših rabljenih vozil. Realizacija takoj.

Prodal bom avto ker potrebujem denar takoj. Ali bi ga odkupili, ker se mi res mudi s prodajo.

Pokliči in prodaj avto je namenjen vsem lastnikom avtomobilov, ki urgentno potrebujejo gotovino takoj. Da pridobite denar takoj je pogoj, da našemu podjetju prodate avto in da je možno vaš avto takoj odjaviti iz prometa ter prepisati. Ponudite nam lahko prav vsak avto ne grede na ohranjenost, stanje ter starost. Odzvali se bomo takoj in vam ponudili našo odkupno ceno za vaše vozilo.

Nujno potrebujem denarna sredstva. Imam pa za prodat dostavno vozilo? Ali se lahko obrnem na vas?

Seveda nas takoj pokličite, ker odkupimo tudi dostavna vozila in kombije. Ponudite nam v odkup vaš dostavnik ali kombinirano vozilo. Vas pa moramo opozorit, da če je gospodarsko vozilo napisano na vaše podjetje vam moramo vozilo plačati na račun podjetja. Prev tako pri višjih zneskih nad 4500 evrov je potrebn nakazili preko banke. Pri nižjih zneskih pa pričakujte denar na roke. Kupujemo dostavne avtomobile vseh starosti in namembnosti.

Prodaja in odkup avta preko telefona ali spleta. Realizacija takoj.

Prodajo in odkup ponujamo izključno preko spletnih strani, ki so namenjene odkupu avtomobilov. Vaša naloga je, da samo nas pokličete in nam ponudite v odkup vaš rabljen avto ne glede v kakšnem stanju je. Saj smo edino podjetje, ki kupuje prav vse avte od razgradnje do višjega cenovnega razreda. Tako da smo edini, ki kupimo avto hitro in ne kompliciramo pri odkupu avta.

Pokliči in prodaj avto tudi če imate leasing ali kredit za vaš avto. Poplačali bomo vaš dolg tudi če še imate financiranje. Razliko denarja od vašega dolga in naše odkupne cene vam izplačamo takoj v gotovino na roke. Pokličite in se sami prepričajte o naši hitrosti in korektni odkupni ceni, ki jo vam bomo ponudili.

Nudimo odkup tudi terencev ter potniških kombijev. Pokličite in ponudite nam vaš avto v odkup. Ponujamo dobre odkupne cene. Če boste z nami zadovoljni pa nas priporočite naprej.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    pokliči in prodaj avto
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev