Skip to main content
Uncategorized

Kombi s kesonom kupim

Kombi s kesonom kupim.

 

Kombi s kesonom kupim. Podjetjem ponujamo pomoč v obliki odkupa rabljenega dostavnega vozila, ki ima za nadgradnjo keson. Ali v vašem družinskem podjetju prodajate stare kombije in dostavnike, ker imate že kupljene nove avtomobile? Ali redno oziroma pogosto menjate na vsake tri ali štiri leta dostavne avtomobile in potrebujete zaneslivo podjetje, da takoj odkupi vaše rabljene avte v paketu? Tukaj je pravo podjetje za odkup vseh gospodarskih vozil. Naša ekipa je vsak dan na terenu, tako da nas kontaktirajte in v hipu pridemo k vam na ogled in cenitev avta. Po dogovoru pa takoj odkupimo vaš rabljen dostavnik.

Na našem naslovu v podjetju imamo novejši rabljen kombi,  ki ima za nadgradnjo kason. Ali odkupite tudi dobro ohranjene dostavnike.

 

Kombi s kesonom kupim tudi novejše generacije ki je redno servisiran, ohranjen ter nepoškodovan. Podjetja ki imajo taka vozila, nas lahko kontaktirajo za takojšni odkup. Kupujemo prav vse znamke in tipe dostavnih avtomobilov, ki so v dobrem registriranem in nepoškodovanem stanju. Za ohranjena mlajša vozila ponujamo odlično takojšne plačilo.

 

Na parkirišču pred našo firmo nam stoji starejši gospodarski avto in bi ga radi hitro prodali. Ali vas zanima?

 

Zanima nas vsak rabljen star dostavnik za nadaljno prodajo ali razgradnjo. Odkupujemo vozne ali nevozne dostavne avte, ki imajo različne nadgradnje ter namembnosti. Prodajte nam vaš star kombi s kesonom, ki ima dvojno kabino. Zainteresirani pa smo tudi za vaš okvarjen, poškodovan ali nevozen avtomobil. Za vsako vozilo poskrbimo z brezplačnim odvozom ter takojšnim prenosom lastništva.

Za prodat imamo dve vozili. Eno je pokvarjen kombi s kasonom. Drugo vozilo pa je gospodarski dostavni avtomobil, ki je totalka poškodovan.

Ali bi vas zanimal odkup takih dostavnikov? Kombi s kasonom kupim tudi če je z napako ali okvaro. Smo pa tudi usposobljeni, da odkupimo poškodovana ali karambolirana vozila totalka. Nudimo tudi brezplačen odvoz neregistriranih in nevoznih vozil.

Kontaktirajte nas, pišite nam. Če nas potrebujete in mislite da smo pravi naslov za takojšno odkup ali oddajo vašega dostavnega kombija.

 

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    kombi s kesonom kupim
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev