Skip to main content
Uncategorized

Znebite se avta

By March 30, 2022No Comments

Znebite se avta.

 

Znebite se avta. Oddajte ga takoj popolnoma brezplačno. Ali ste kupili novo ali rabljeno novejše vozilo? In vam je sedaj vaš stari avto v napoto? Če je vaš odgovor pritrdilen. Potem pa kar takoj v akcijo. Naše podjetje vam lahko pomaga v obliki takojšnega odkupa starega avta za gotovino. Pri nas se lahko znebite, prodate ali oddate prav vsako rabljeno vozno ali nevozno vozilo. Saj smo edino podjetje v sloveniji, ki nudi odkup prav vseh vozil vseh letnikov. Kupujemo od odsluženih starih avtov do novejših vozil, ki so vrhunsko ohranjena višjega cenovnega razreda.

Doma nam stoji star rabljen avtomobil. Avto smo odjavili iz prometa, ker smo kupili novega. Radi bi se ga oddali takoj.

 

Oddajte brezplačno avto. Znebite se avta. Odkup in odvoz v roku ene ure. Lastnikom in uporabnikom vozil nudimo takojšen odkup delujočih ali nedelujočih vozil. Prodate ali znebite se lahko prav vsakega vozila ne glede na stanje, starost ter prevožene kilometere.

 

Prodajamo vozilo, ki je predmet dedovanja in bi se ga radi hitro znebili. Ali ste vi pripravljeni tak avto odkupit?

 

Znebite se avta za gotovino. Velja tudi za vozila ki so predmet dedovanja. Vršimo tudi odkup podedovanih avtomobilov tako osebnih, dostavnih ali terenskih v vseh stanjih. Pri prodaji takega vozila mora imeti dedič pravnomočni sklep od sodišča o dedovanju. Prav tako mora imeti biti sklep iz sodišča tudi požigosan. To je osnova da se po ogledu in dogovorjeni odkupni ceni opravi prenos lastništva.

Imamo odslužen starejši avtomobil, ki ga moramo odstranit. Ali vas lahko pokličemo in da ga pridete brezplačno prevzet?

 

Če je vaš avto načel zob časa je zadnji čas da se znebite avta. Pripravljeni smo brezplačno prevzet izrabljen ali iztrošen avto. Vozilo pridemo brezplačno iskat na lokacijo, kjer je avto parkiran. Po dogovoru tudi odkupimo izrabljen avto. Za vsako vozilo opravimo prenos lastništva.

Pokličite nas 040/127-873 in oddajte ali prodajte rabljenen starejši ali novejši avto.

 

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    znebite se avta