Skip to main content
Uncategorized

Brezhiben avto kupim

Brezhiben avto kupim.

 

Brezhiben avto kupim. Ste lastnik brezhibnega ohranjenega in nepoškodovanega redno servisiranega vozila? Ali bi ga radi dobro prodali? Za dobro prodajo lepo ohranjenega nekaramboliranega avtomobila nas pokličite na 040 127 873.

Ponudili vam bomo zelo dobro odkupno ceno. Saj razumemo da vrhunsko ohranjen avto, ki nima napak, poškodb in okvar je potrebno ponuditi dobro korektno odkupno ceno. Saj je naš moto da je vsaka stranka zadovoljna po cenitvi ter odkupu avtomobila.

Prodajamo novejši ohranjen brezhiben avto. Ali bi ga vi odkupili in v kako je s plačilom?

Brezhiben avto kupim od lastnika ali uporabnika. Za nas je zaželjeno je da je avto čim mlajši in z realnimi prevoženimi kilometri. Seveda pa  je naša odkupna ponudba vpliva na starost, prevožene kilometre ter letnik vozila. Za vsa vrhunsko ohranjena vozila, ki so mlajših letnikov redno servisiranih in nekaramboliranih imamo pripravljeno res odlično odkupno ceno. Za taka vozila imamo v našem podjetju prav posebnega strokovnjaka, ki strokovno in korektno oceni vaš rabljen avto. Plačilo je takojšne v gotovini ali preko transakcije preko banke.

 

Podedovali smo zelo lep garažiran brezhiben avto,  ki ima zelo malo prevoženih kilometrov. Radi bi ga prodali za korektno ceno. Ali bi ga vi odkupili?

Brezhiben avto kupim tudi kadar je avto podedovan ali podarjen. Za taka vozila je nujno da je opravljena zapuščinska in pridobljen sklep o dedovanju, ki mora biti nujno požigosan iz strani sodišča. Za nas je pomembno da je možno tako vozilo takoj odkupiti in narediti prenos lastništva.

Ali kupite tudi starejša brezhibna vozila ?

V naši firmi se ukvarjamo z gotovinskim odkupom vozil tudi strarejših letnikov. Ponujamo odkup starejšega vozila ki je v osnovi brezhiben z manšimi napakami, ki jih lahko z malo vloženega denarja in truda hitri popravimo.

V našem podjetju je praksa, da če vam podamo našo cenitev ali odkupno ceno za vaš rabljen avto, da še preverimo preko javno dostopnih podatkov lastništvo ter prevožene kilometre.

Podatke za vrednotenje vozil pa pridobimo preko eUprave ali na spletni strani AVTOLOG. Za pregled potrebujemo številko registrerske tablice, VIN številke šasije ali številko prometnega dovoljenja. Po pregledu lastništva ter prevoženih kilometrov pa vam sporočimo koliko je vaše vozilo še vredno in kakšno odkupno ceno vam lahko ponudimo.

Pokličite in preverite vrednost vašega osebnega, dostavnega ali terenskega vozila.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    brezhiben avto kupim
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev