Skip to main content
Uncategorized

Plačilo za avto takoj

By January 18, 2022No Comments

Plačilo za avto takoj.

 

Plačilo za avto takoj. Se vam mudi s prodajo rabljenega novejšega ali starejšega avtomobila, dostavnika ali terenca? Ali prodajate avto ker potrebujete takoj denar, ker ste že položili avans za novo vozilo? Na vsa zgoraj navedena vprašanja imamo odgovor v obliki takojšnega odkupa vozila za gotovino. Odkupujemo oziroma kupujemo avte v vseh stanjih vozne ter nevozne novejših in starejših generacij registrirane in neregistrirane.

Rad bi prodal moj rabljen avto, ampak je pogoj da je gotovina takoj. Ali vi izvajate tak odkup vozila?

Plačilo za avto takoj. To velja prav za vsako vozilo ki ga odkupimo od lastnika avtomobila, saj je naš moto v podjetju da vozilo odkupimo takoj s čim manj stresa. Zelo pomembno je zlasti pri starejših vozilih da ko prodate avtomobil za gotovino, da se takoj uredi odjava vozila iz prometa ter prenos lastništva. Saj se samo tako izognete plačilo desetletnega davka za nepravilko odjavljen, prepisan ali prodan avto ki ga nalaga naša država.

 

Rad bi prodal avto pred iztekom registracije? Ali bi ga kupili ker potrebujem takoj denar in prepis?

Plačilo za avto takoj velja tudi za vozila, ki jim se registracija izteka ter za vozila, ki jim je že potekel tehnični pregled. Za taka vozila vam ponujamo takojšni hitri odkup avta s takojšnim plačilom ter brezplačnim odvozom. Za vsako odkupljeno vozilo naredimo prenos lastništva, tako da če avto prodate nam skrb da ne dobite takoj gotovine in prepisa je odveč.

Ali pri odkupu novejših in dražjih vozil ponujate tudi plačilo preko transakcijskega računa?

Pri vozilih ki imajo odkupno vrednost nad 4000 evrov pa izvajamo gotovinski odkup vozila tako, da vam dogovorjeni odkupni znesek nakažemo na vaš ttr. Tako nam nalaga trenutna zakonodaja. Želimo da se lastnik vozila ki se odloči da nam ponudi in proda avto počuti sigurno, ter da je vsaka naša stranka zadovoljna po zaključeni prodaji in odkupu avta.

Nudimo odkup vsakega avta tako osebnega, terenskega ali dostavnega. Pokličite in preverite odkupno ceno vašega vozila.

 

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    plačilo za avto takoj