Skip to main content
Uncategorized

Avto od lastnika kupim

Avto od lastnika kupim.

 

Avto od lastnika kupim. Ste lastnik vozila na prometnem dovoljenju in želite hitro in takoj prodati avto za gotovino? Ali ste že kupili novo ali rabljeno drugo vozilo, pa iščete preko spleta korektno resno firmo za odkup vseh vrst vozil? Ponujamo odkup rabljenih tehnično izpravnih voznih ter neizpravnih poškodovanih ali pokvarjenih avtomobilov. Kupujemo od lastnikov vozil, ki so vpisani v prometno kot lastniki in uporabniki vozila.

Smo prvi lastniki vozila in ga prodajamo. Ali kupujete tudi avte od prvih lastnikov?

Avto od lastnika kupim tudi od prvega lastnika, ki je nov avto kupil pri pooblaščenem trgovcu v Sloveniji. Naše podjetje se zelo priporoča da nas obvestite o nameri prodaje vozila starega do 6 let slovenskega porekla, redno sevisiranega in nepoškodovanega. Ponujamo vam zelo dobro plačilo za vrhunsko ohranjen avto, ki ima prevoženih do 100 000 kilometrov s požigosano servisno knjigo.

 

Smo drugi lastniki avta in nas zanima če kupujete avtomobile tudi od drugih lastnikov?

Avto od lastnika kupim tudi takega, ki je bil kupljen od prvega lastnika in je sedaj v lasti drugega lastnika. Vozila od drugih lastnikov so lahko stara do 15 let z manjšimi napakami in hibami vendar da so še vozna ali vsaj delno vozna. Seveda pa kupujemo tudi dobro ali zelo dobro ohranjene avte ki si v lasti drugeha lastnika ali lastnice in imajo prevoženih do 200 000 kilometrov.

Ali kupujete stara rabljena vozila od tretjih lastnikov ?

Avto lahko prodate tudi če ste tretji lastnik rabljenega starega avta. Naša ekipa se ukvarja z odkupom dobro, srednje in slabo ohranjenih vozi ki pogosto menjajo lastnike, tako da odkupimo avto v vsakem stanje od tretjega, četrtega ali petega lastnika vozila.

Hitro lahko prodate avto, ki je bil kupljen rabljen iz uvoza oz. tujine in lastništvo in prevoženi kilometri niso točno definirani ali določeni. Tako da odkupimo tudi vozil ki imajo prevoženih več kot 300 000 kilometrov v celoti za nadaljno prodajo ali nadomestne dele.

Nudimo odkup avta ki je financiran iz strani banke ali leasing hiše. Odkupimo in odplačamo kredit ali leasing v celoti za vaše rabljeno vozilo, kombi ali terenca.

Uredimo prepis za vsako odkupljeno vozilo. Če nas pokličete ali ponudite v odkup dostavnik, avtomobil ali terensko vozilo, bomo brez plačila odpeljali avto na naše stroške.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    avto od lastnika kupim