Skip to main content
Uncategorized

Furgon dostavno vozilo kupim

By December 18, 2021No Comments

Furgon dostavno vozilo kupim.

 

Furgon dostavno vozilo kupim. Ali v vašem podjetju pomljajujete, menjate, prodajate ker obnavljate vozni park in posledično prodajate stare rabljene dostavnike? Naša firma je pripravljena odkupit vaš rabljen starejši ali novejši dostavni avto furgon ki je v lasti podjetja. Kupujemo vse znamke zaprtih dostavnih avtomobilov, ki so lahko registrirani ali neregistrirani, Prav tako nudimo odkup voznih, nevoznih ter pokvarjenih službenih furgon kombijev in vozil ki si v privat lasti. Nudimo tudi odkup vozil ki imajo za nadgradnjo hladilnik ali potojočo delavnico.

Prodajamo novejši zaprt dostavnik? Ali bi ga odkupili?

Furgon dostavno vozilo kupim, tudi novejših letnikov nepoškodovanih ter lepo ohranjenih dobro vzdrževanih in tekoče servisiranih. Smo zelo zaineresirani, da bi kupili vrhunsko ohranjen avto z malo prevoženih kilometrov nakaramboliran in redno servisiran na pooblaščenih servisih. Ponujamo vam takojšne plačilo preko vašega transakcijskega računa, takojšen prenos lastništva in brezplačni odvoz avtomobila.

 

Kako je pa pri vas z odkupom starega kombija furgon?

Furgon dostavno vozilo kupim tudi če je starejše, slabo ohranjeno, neizpravno ali neregistrirano. Saj smo podjetje ki se ukvarja tudi z odkupom in prodajo starejših slabo ter srednje ohranjenih furgonov, ki potrebujejo raznorazna popravila. Smo pa seveda tudi pripravljeni odkupit furgon avtomobil ki ni registriran in ni opravil tehničnega pregleda zaradi prerjevelosti, večjih napak ali mehanskih poškodb.

Ponudite nam v odkup dostavni avto, saj kupimo prav vsak avto ne glede na starost ter stanje.

Ta prisevek je namenjen prav odkupu starih in slabo ohranjenih avtov, ki potrebujejo servis ali odvoz z avtovleko. Pri nas se kupuje prav vse modele, znamke furgonov.Odkupili bi lahek dostavni avto, ki je lahko osnovne velikosti ter dimenzij in vozila ki so podaljšana ali povišana. Furgon avto je lahko starejše generacije, ki ima tovorni prostor obložen, zaščiten ki je namenjen za specialni prevoz tovora.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    furgon dostavno vozilo kupim