Skip to main content
Uncategorized

Brez stroškov prodaj avto

Brez stroškov prodaj avto.

 

Brez stroškov prodaj avto. Prodajamo rabljen avto, pa iščem na googlu preko odkup vozil trgovca, ki ponuja odkup avtomobila brez stroškov in zapletov? Za nas ki smo lastniki rabljenih vozil je zelo pomembno, da ko se odločimo za prodajo avta, da ne nastanejo dodatni stroški pri prodaji oziroma odkupu vozila. Gotovinski odkup avtomobila brez stroškov, brez kasnejših reklamacij in na korekten transparenten način ponuja podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p.

Kako prodam avto brez stroškov?

Brez stroškov prodaj avto na enostaven in pošten način. Naloga lastnika rabljenega novejšega ali starejšega avta je, da nas poišče na internetu pod odkup avtomobilov. Pri oglasih imamo pripisano telefonsko številko ali pa spletno pošto. Tako da nas lahko pokličete ali pišete kakšen avto prodajate in za kakšno željeno ceno se vozilo prodaja. Takoj po prejetem klicu ali kontaktu vas pokličemo in se dogovorimo za brezplačen ogled in odkup vozila brez stroškov. Seveda pa ponujamo tudi brezplačni odled vozila na katerikoli lokaciji.

 

Imamo starejši avto za prodat in želimo da kupec plača prepis. Ali je pri vas to izvedljivo?

Brez stroškov prodaj avto in opravi prenos lastništva brez plačila. Ponujamo odkup vozil v vseh stanjih voznih, nevoznih ter pokvarjenih popolnoma brez stroškov. Stroške prenosa vozila in odvoz vozila z avtovleko krijemo mi. Tako da smo pravi zanesljivi partner pri menjavi, prodaji in odkupu avtomobila.

Prodal bi avto pa ne želim imeti dodatnih stroškov, ki se pojavijo pri prodaji ali menjavi avta.

Brez stroškov prodaj avto. Ponujamo vam odkup avta brez stroškov. Tako da ko se odločite da boste prodali avto vam ni potrebno vozila čistiti, popravljati ali prati. Saj smo podjetje, ki kupuje avtomobile in dostavna vozila v prvotnem stanju brez čisčenj in popravil.

Tudi če je vaše vozilo poškodovano od toče ali z napako na motorju popravilo ni potrebno, saj naše podjetje izvajo odkup rabljenega avta čisto brez stroškov in skrbi.

Obvestite nas tudi če je vaš avto pokvarjen, močno poškodovan totalka ali pa nevozen neregistriran. Odkup vozila pa bomo izvršili tudi za vozila v okvari, karambolirane avte, ter vozila v srednjem ter slabem stanju. Za vsa našteta vozila stroške odvoza, prepisa ali popravil krijemo mi.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    odkup avta brez stroškov
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev