Skip to main content
Uncategorized

Kombi kupim

By November 4, 2021No Comments

Kombi kupim

 

Kombi kupim. V podjetju imamo več potniških kombijev s sedeži, dostavnikov ter lahkih dostavnih vozil. Menjamo in pomljajujemo vozni park, zato smo v fazi odprodaje starih kombijev furgon, ki smo jih imeli za dostavo. Iščemo zanesljivo podjetje, ki bi kupilo posamezni kombi ali pa da bi odkupil kar ves vozni park v kompletu. Priporočamo vam firmo ki se ukvarja z odkupom kombijev z naslovom Odkup vozil, Gregor Škulj s.p. Kupujejo novejše in starejše kombije. Odkupili bi vozne, nevozne ter kombije v okvari vseh starosti, nadgraden in dimenzij. Odkupujejo pa tudi kombije ki imajo dve vrsti sedežev, ki so povišani in podaljšani.

Prodajamo v podjetju služben kombi? Kakšen je postopek prodaje?

Kombi kupim. Postopek prodaje je sledeč. Vodja voznega parka ali skrbnik službenih vozil, naj nas kontaktira preko telefon ali preko naše spletne pošte za odkup kombijev. Pošlje naj nam kratek opis vozil in željeno odkupno ceno kombijev. Zaželjena je tudi fotografija.Takoj vas kontaktiramo in skupaj poiščemo rešitev za odkup vaših rabljenih starih potniških ali furgon kombijev. Ponudili vam bomo dobro odkupno ceno in če je naša ponudba sprejemljiva, takoj vam kombi plačamo v gotovino ali na ttr. Takoj uredimo prepis in poskrbimo za brezplačni odvoz z avtovleko.

 

Prodajamo družinski kombi. Ali bi kupili tako vozilo?

Kombi kupim. Odkupili bi tudi družinski kombi s sedeži ki je v lasti posameznika. Prodate nam lahko mlajši ali starejši kombi v vsakem stanje, ne glede na znamko kombija. Kupujemo tudi kombije v srednjem ter slabem stanju. Prodajte nam tudi kombi, ki je starejši in ima veliko prevoženih kilometrov. Odkupimo pa tudi vrhunsko ohranjen kombi ki je nepoškodovan redno servisiran, ki ima znano zgodovino ter slovensko poreklo.

Za prodat imamo dva kombija. Eden je poškodovan drugi pa v okvari. Kupujete tudi take kombije ?

Kombi kupim. Smo podjetje, ki nudi odkup tudi poškodovanih in pokvarjenih kombijev. Prodajte nam kombi ki ima okvaro, napako ali hibo. Saj kupimo prav vse kombije v vseh stanjih registrirane ali neregistrirane. Še posebej smo zaintrasirani za odkup nevoznega kombija v okvari. Ukvarjamo se tudi z odkupom totalno razbitih karamboliranih vozil v celoti za nadomestne dele.

Rad bi prodal neizpraven kombi, ki ni opravil tehničnega pregleda. Ali lahko odkupite tudi tak kombi? Seveda ga bomo odkupili, saj kupujemo neizpravne kombije s slabem stanju. Odkup kombija pa nudimo tudi za razbite močno karambolirane kombije ocenjene na zavarovalnici kot totalka.

Za vsak odkupljen kombi uredimo prepis in brezplačno odpeljemo avtomobil. Nudimo dobre odkupne cene, ter gotovinsko plačilo. Pri odkupu službenega kombija, pa se plačilo opravi na račun podjetja preko TTR-ja.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    kombi kupim