Skip to main content
Uncategorized

Služben avto kupim

By October 11, 2021November 4th, 2021No Comments

Služben avto kupim.

 

Služben avto kupim. Ali v vašem podjetju prodajate služben osebni, dostavni ali terenski avto? Če je odgovor da ste našli pravo podjetje, ki se ukvarja z odkupom vseh službenih voznih, nevoznih ter pokvarjenih vozil. Od podjetij kupujemo dobro, srednje ter slabše ohranjene avtomobile vseh letnikov. Odkupili bi tudi dostavnik, kombi, ter lahka gospodarska vozila vseh dimenzij in nadgradenj. Kupujemo zelo dobro ohranjene registrirane vozne avtomobile od podjetij in s.p-jev.

V podjetju imamo že nov avto in starega prodajamo. Kakšen je postopek prodaje starega službenega vozila?

Služben avto kupim se lahko poslužijo prev vsa podjetja, ki želiji hitro prodati vozila. Postopek prodaje je sledeč. Pokličite nas na odkup vozil ali pišite na mpreko maila. Takoj po prejetem klicu ali sporočilu vas pokličemo in se pogovorimo z vami kakšen avto zelite prodati. Takoj vas prosimo za podatke od avta in slike od vozila ki ga prodajate. Hitro vam ponudimo dobro odkupno ceno. Če se z ponujeno ceno strinjate, takoj vam vozilo plačamo v gotovini ali na račun podjetja. Uredimo še prenos lastništva z odjavo vozila iz prometa na novega lastnika, ter služben avto brezplačno odpeljemo.

 

Radi bi prodali služneno vozilo v okvari? Ali kupujete tudi pokvarjena vozila v lasti podjetij?

Služben avto kupim vozen ali nevoznen, poškodovan ali v okvari. Kupujemo pokvarjene nevozne osebne avte in kombije, ki potrebujejo večja popravila ali generalne servise. Lahko nam prodate tudi pokvarjen avto, ki mu je popolnoma odpovedal motor, turbina ali menjalnik.

V podjetju smo iz službenega avtomobila naredili totalko. Bi vas tudi zanimal odkup totalke ?

Služben avto kupim tudi totalno poškodovanega ali karamboliranega in vozila v slabem neregistriranem stanju.

Naša ekipa na terenu je zelo hitra in prilagodljiva, tako da lahko hitro prodate ali pa se znebite vašega rabljenega novejšega ali starejšega službenega avta. Kupujemo odlično ohranjene avte v lasti pravnih oseb in vozila ki so v srednjem ter slabem stanju. Pri nas lahko oddate na deponijo tudi starejše izrabljene in iztrošene avte od firm. Plačilo in prenos lastnitva zagotovljen. Brezplačne oglede in odkup vozil opravljamo na sedežih podjetij ali na domu lastnika službenega avta.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    služben avto kupim