Skip to main content
Uncategorized

Avto prodaja

By September 22, 2021November 4th, 2021No Comments

Avto prodaja

 

Avto prodaja. Je pravi naslov kadar kupujete, prodajate ali menjate avtomobil. Prodajamo rabljene avte ohranjene in nepoškodovane, od prvih lastnikov redno servisirane slovenskega porekla. Prav tako prodajamo dobro ohranjene avte registrirane v Sloveniji, ki so bili uvoženi rabljeni iz EU. Na zalogi pa imamo tudi starejše rabljene, ki so redno servisirani na nepooblaščenih servisih. Prodajamo tudi vozila v srednjem ter slabem stanju, ki imajo veliko prevoženih kolimetrov. Za vsa vozila damo garancijo na delujoče sklope in prevožene kilometre.

Nov avto smo že kupili. Ali bi odkupili našega rabljenega za gotovino?

Avto prodaja je namenjena prav vsem lastnikov rabljenih vozil, ki potrebujejo hitro prodajo avtomobila. Če ste že kupili novo ali drugo vozilo pri pooblaščenem prodajalcu ali drugem  trgovcu, nam prodajte starega. Nudimo odkup rabljenih novejših ali starejših avtomobilov za gotovino v vseh stanjih voznih ter nevoznih. Za vsa vozila ki jih odkupimo uredimo prepis in nudimo brezplačni odvoz neregistriranega vozila.

 

Kupujemo avto pa me zanima če starega vzamete v račun?

Avto prodaja se ukvarja tudi z odkupom starih vozil. Rabljen starejši avto odkupimo, tako da se vam kupnina od starega avta upošteva pri nakupu drugega novejšega vozila. Pri nas lahko stari avto ocenimo in ga odkupimo, ter  ga nam pustite v avto  trgovini kot polog za drugo vozilo. Staro vozilo lahko vzamemo v račun za novejši avto in vam po potrebi uredimo kredit ali leasing.

Ali odkupite tudi nevozne pokvarjene in poškodovane avte?

Avto prodaja se ukvarja tudi z takojšnim odkupom in prodajo razbitih vozil in avtomobilov v okvari. Ponudite nam lahko v odkup prav vsak nevozen pokvarjen avto in vozila, ki so poškodovana ali karambolirana. Prodajamo tudi avtomobile z okvaro in stolčena vozila totaka za popravilo ali za nadomestne dele. Nudimo odkup in prodajo totalk, ekonomskih totalk in vozil v srednjem ter slabem stanju.

Naše podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p je pravi naslov za odkup in nakup rabljenega vozila. Za vsak avto najdemo rešitev, tako da če prodajate avto nas pokličite ali pišite. Plačilo in prepis zagotovjen.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    avto prodaja