Skip to main content
Uncategorized

Cenitev in prodaja avta

Cenitev in prodaja avta

 

Cenitev in prodaja avta. Brezplačno cenitev vozila in odkup vseh znamk vozil, vam nudi podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p. Prodajo avta, cenitev, prenos lastništva in brezplačni odvoz vozil z avtovleko prepustite nam. Smo hitri in ponudimo korektno odkupno ceno s takojšnim prenosom lastništva. Informacije o prodaji avtomobila, postopek prodaje avta in prenosa lastništva so pri nas zastonj. Tako da če potrebujete hitro prodajo avta za gotovino ste na pravi spletni strani.

Koliko so stroški, če pri vas naročimo vrednotenje avta?

Cenitev in prodaja avta lahko izvedemo tudi pri vas doma. Vrednotenje avta je pri nas brezplačno. Če se z našo cenitvijo strinjate, vam nudimo takojšni odkup vseh vozil v vseh stanjih za gotovino. Ponujamo vam brezplačno cenitev vozila na vašam domu ali v službi z možnostjo odkupa avta. Ponudili vam bomo dobro odkupno ceno za vaše vozilo. Ponudite nam v odkup vozilo, saj vam bomo ponudili dobro odkupno ceno in takojšne plačilo.

 

Nujno moram prodati avto. Ali kupujete vse osebne in dostavne avtomobile?

Cenitev in prodaja avta velja za vsa osebna, terenska ter dostavna vozila. Smo malo podjetje vendar zelo pošteno in hitro. Tako da če potrebujete takojšno cenitev, vam bomo pripravili cenitev v roku 5 minut. Naša cenitev in ponujena odkupna cena velja 24 ur po oddani cenitvi. Odkupujemo vsa osebna vozila, vozila karavan in enoprostorce. Prav tako nam lahko prodate terenska vozila, dostavnike ter vozila pick up. Kupujemo tudi službene avte ter kombije s sedeži in zaprte kombije furgon.

Ali ocenite tudi koliko je vreden poškodavan ali pokvarjen avto?

Cenitev in prodaja avta, poškodovanega vozila in vozila v okvari je prav tako brezplačna. Cenimo tudi totalke, poškodovana in karambolirana vozila vseh znamk. Prav tako vam ocenimo vrednost pokvarjenega avta in avtomobila v okvari. Ukvarjamo se z takojšnim odkupom voznih in nevoznih vozil. Kupujemo pokvarjene avtomobile vseh znamk ter vseh cenovnih razredov.

Če potrebujete info kakšna je trenutna vrednost vašega vozila in takojšno prodajo vozila nas pokličite ali pišite. Takoj bomo ponudili primerni znesek za odkup vašega vozila, ne glede na stanje in starost. Prenos lastništva in brezplačni odvoz nevoznega avta zagotovljen.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    cenitev in prodaja avta
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev