Skip to main content
Uncategorized

Starejši avto kupim

By August 14, 2021November 4th, 2021No Comments

Starejši avto kupim

 

Starejši avto kupim. Ali ste lastnik starejšega avtomobila in ga imate namen prodati? Kupujete mlajši avto in se sprašujete, kdo kupuje stare avte? Na vsa zgoraj našteta vprašanja imamo v našem podjetju Odkup vozil, Gregor Škulj s.p odgovor. Nudimo vam odkup starejših avtomobilov za gotovino s takojšnim prenosom lastništva.

Kako stare avte še odkupite?

Starejši avto kupim ne glede na starost ter stanje. Lastniki vozil se pogosto sprašujejo, kam z starim avtom ko dobimo novo vozilo? Naše podjetje kupuje prav vsa stara vozila, ne glede na starost in prevožene kilometre. Smo edino podjetje, ki odkupi prav vsak star avto. Tako da odkupimo tudi avto za razgradnjo ali reciklažo. Seveda pa ponujamo odkup tudi starih ohranjenih registriranih delujočim avtomobilov. Ter avtomobilov ki potrebujejo popravila ali servis.

 

Prodajamo starejši avto. Kako hitro dobim denar, če vam prodam avtomobil?

Starejši avto kupim po sistemu vi nam prodate avto mi vam izročimo gotovino takoj. Smo zelo ažurno podjetje, ki ponuja takojšen odkup starejših vozil s takojšnim gotovinskim plačilom. Nudimo odkup vozil po celi Sloveniji izpravnih in neizpravnih. Ker imamo lastno avtovleko nam razdalje med kraji ne delajo težav. Kupujemo registrirane in neregistrirane stare avtomobile.

Imam stari avto z okvaro. Ali kupujete tudi pokvarjene avte in vozila v okvari?

Starejši avto kupim velja tudi za stare avte v okvari, totalke in vozila v slabem stanju. Tako da nam lahko ponudite tudi karamboliran ali poškodovan stari avto. Vaša naloga je da nas obvestite ali pokličite in nam ponudite vaš rabljen avto v odkup. Pristopamo idividualno, tako da za vsakega lastnika vozila in vozilo najdemo primerno rešitev. Zanima nas tudi odkup srednje in slabše ohranjenih vozil.

Pišite nam kakšen star avto prodajate in kakšno odkupno ceno pričakujete. Mi bomo pa poskrbeli za korektno cenitev in hitri odkup vašega starega avta. Za vsako odkupljeno vozilo uredimo prenos lastništva in poskrbimo za brezplačni odvoz vozila z avtovleko. Kupujemo tudi stare avtomobile poškodovane od toče.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    starejši avto kupim