Skip to main content
Uncategorized

Prodaja starega avtomobila

By August 2, 2021No Comments

Prodaja starega avtomobila

Prodaja starega avtomobila prepustite nam. Naše podjetje ponuja prodajo, oziroma odkup starega avtomobila. Avte kupujemo v vsakem stanju, ne glede na stanje ter starost. Nudimo odkup starih vozil, vseh znamk ne glede na stanje. Odkupimo tako vozne, nevozne in avtomobile potrebne popravil. Tako da lahko prodate nam prav vsako rabljeno staro vozilo. Za nas mora biti samo sprejemljiva odkupna cena . Kupujemo vozne stare registrirane avte, ki so v vsakdanji uporabi.

Koliko je lahko star avto da je še odkupite?

Prodaja starega avtomobila velja in obsega za vse letnike vozil, ne glede na starost. Smo edino podjetje, ki kupuje vse stare avte od razgradnje do višjega cenovnega razreda. Ponudite nam lahko v odkup tudi star avto, ki kaže znake obrabe in iztrošenosti. Ter vozila ki imajo veliko prevoženih kilometrov in so v slabem stanju. Kupujemo tudi stare avtomobile ki jih je načela rja. Ter stara vozila, ki so primerna samo za avtoodpad. Nudimo tudi odkup neregistriranih avtov in vozil pred iztekom registracije. Nudimo tudi odkup totalk.

 

Ali kupujete tudi neregistrirane, nevozne starejše avtomobile?

Prodaja starega avtomobila je primerna tudi za nevozne, neregistrirane starejše avte. Saj se v našem podjetju menimo, da za prodajo starega avto potrebujete kar nekaj znanja in časa. Ker se v našem podjetju zavedamo da je prosti čas vsak dan bolj dragocen. Vam priporočamo da star avto prodate nam. Naše podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p bo vam nudi odkup starih vozil v vseh stanjih .

Prodajam starejši avto v okvari. Ali nudite odkup tudi pokvarjenih starejših vozil?

Prodaja starejšega avtomobila se lahko opravi, tudi za pokvarjena vozila. Prodajte stari avto v okvari.  Prenehajte si delati stroške z starim avtom, ki se non stop kvari. Kupite novejše vozilo na kredit. Rešite se popravil in dragih mehanikov, ki servisirajo vaš stari avto. Saj za ceno popravil pri starem avtu ki jih imate vsak mesec, si lahko že kupite nov avto na kredit. Bolje imeti novo vozilo na kredit , kot plačevati popravila na starem avtu. Raje imejte nov avto in prenehajte krpati stari avto. Razmišljajte racionalno in nam prodajte vaš stari avto v okvari.

Nudimo brezplačni ogled starega vozila na vašem domu. Dobre odkupne cene, takojšno plačilo  ter prenos lastnistva. Za neregistrirana in nevozna vozila poskrbimo za brezplačni odvoz z avtovleko.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    Prodaja starega avtomobila