Skip to main content
Uncategorized

Novejši avtomobil kupim

Novejši avtomobil kupim

 

Novejši avtomobil kupim ne glede na znamko, model in nivo dodatne opreme. Prodajate novejši avto star do 8 let? Naše podjetje je pravi naslov za odkup mlajšim vozil s takojšnim plačilom.

Uvarjamo se z takojšnim gotovinskim odkupom terenskih, osebnih in dostavnih vozil novejših generacij. Kupujemo osebna vozila evropskih proizvajalcev in terence korejskega porekla. Smo specializiran za hitri odkup tudi za japonska in skandinavska vozila, ki so lahko tudi višjega cenovnega razreda.

Katere znamke novejših vozil kupujete?

 

Novejši avtomobil kupim katerekoli znamke do starosti 8 let. Kupujemo različne znamke avtomobilov Alfa Romeo, Audi in BMW. V poštev nam pridejo tudi Chevrolet, Citroen ter Dacia. Prodate nam lahko večji ali manjši avto znamke Fiat, Ford in tudi Honda. Ponudili vam bomo tudi dobro odkupo ceno za  Hyundai, Jepp ali rabljeno KIA.

Zanimamo se za nakup dražjih vozil znamke Land Rover, Lexus in športni Maserati.  Hitri odkup pa nudimo tudi za vozila Mazda, Mercedes-Benz in MINI. Prav tako bi odkupili terensko vozilo znamke Mitsubishi, Nissan in SUV Porsche. Kupujemo avte stare do 5 let znamk Opel, Peugeot in vse vrste vozil Renault.

Prodajate avto znamke Seat, Škoda ali  Subaru? Pokličite nas saj kupujemo tudi avte Suzuki, Toyota ter seveda tudi Volvo. Za vozila Volkswagen pa vam pripravimo posebno odkupno ceno. Kontaktirajte nas in prodajte avto še danes.

Kako hitro je izplačilo pri odkupu mlajšega avta?

 

Pri novejši avtomobil kupim je plačilo je takojšne v gotovini do štiri tišoč evrov. Pri višjih zneskih pa je obvezno plačilo preko transakcijskega računa, tako kot nam nalaga zakonodaja. Postopek odkupa mlajšega vozila je sledeč. Lastnik ali uporabnik vozila ki se prodaja nas kontaktira.

Pošlje nam kratek opis vozila in željeno odkupno ceno. Dogovorimo se za zastonj ogled vozila in ponudimo našo odkupno ceno. Če se lastnik avta s ceno strinja, plačamo vozilo takoj in opravimo prenos lastništva na naše podjetje. S tem je postopek odkupa novejšega  avta zaključen.

Ali odkupujete tudi novejše službene avtomobile?

 

Novejši avto kupim tudi služben tako osebni, terenski ali dostavni. Službeno vozilo je lahko tudi z veliko prevoženih kilometrov ali dostavnik potreben popravil. Novejši avtomobil je lahko tudi poškodovan, totalka ali v okvari. Za vozila stara do osem let, ponujamo dobro odkupno ceno. Kontaktirajte nas in pridobite brezplačno cenitev vašega vozila še danes.

Novejši avtomobil kupim. Gotovina in prenos lastništva takoj tudi za vozila pick-up.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    novejši avtomobil kupim

    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev