Skip to main content
Uncategorized

Vozen avtomobil kupim

Vozen avtomobil kupim

 

Vozen avtomobil kupim. Kupujemo vozne starejše in novejše avte. Če nabavljate nov avto ali menjete avtomobil, smo vam vedno voljo, da odkupimo vaš stari avto za gotovino. Pripravljeni smo odkupit prav vsak vozen avto ne glede na starost in stanje. Kupujemo avtomobile ter kombije od letnika 1990 dalje.

Kdo bo kupil moj vozen rabljen avto?

Vozen avto kupim ne glede na splošno stanje. Vaš rabljen avto bo kupilo podjetje, ki nudi odkup vozil z naslovom Odkup vozil, Gregor Škulj s.p. Omenjeno podjetje je edino na internetu, ki nudi odkup vozil in razgradnjo vozil. Pri podjetju z sedežem v bljižini Ljubljane lahko brezplačno oddate izrabljeno vozilo. Ponujajo vam tudi odkup voznih vozil ki so neregistrirana in potrebujejo tehnični pregled.

Kupujem drugi avto, pa mi je neugodno prodajati star avto  preko a.neta. Nimam niti časa, niti volje ne živcev se pregovarjati z raznoraznimi kupci. Če imate enak problem se lahko obrnete na naše podjetje, ki nudi odkup avtov vseh letnikov. Smo zelo prilagodljivi glede ogleda in odkupa avta. Opravljamo brezplačne oglede vozil po predhodnem dogovoru z lastnikom avtov.

Vozen avto kupim tudi na vašem domu ali vaši službi. Tako da se popolnoma prilagodimo stankam in najdemo skupno rešitev in odkupno ceno. Odkupno ceno v našem podjetju postavimo skupaj z lastnikom vozila ki se prodaja. Vedno poiščemo solidno rešitev da se znebite ali pa hitro prodate star avto. Naš moto je, da je bivši lastnik avta zadovoljen z potekom odkupa in z ponujeno odkupno ceno.

Ponujamo vam odkup voznega avta tudi mlajših letnikov, vozil ki so v srednjem in slabem stanju. Če pa je vaše vozilo že dotrajano, iztrošeno ali kaže znake obrabe zaradi starosti, pa se nam tudi javite. Saj smo edino podjetje ki najde rešitev za vsako vozilo in kupuje avte od razgradnje do višjega cenovnega razreda.

Če prodajate rabljen avto in če vam naš prispevek pomaga pri informiranju pri prodaji vozila, nas obvestite kakšen avto prodajate. Odkupili bomo avto za gotovino in ga takoj uredili prepis vozila na naše podjetje.

Kupujemo tudi novejše ohranjene avtomobile z servisno knjigo ali brez servisne knjige iz uvoza.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    vozen avtomobil kupim
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev