Skip to main content
Uncategorized

Osebni avto kupim

Osebni avto kupim.

 

Osebni avto kupim v kakršnemkoli stanju. Se vam mudi s prodajo osebnega avtomobila? Ali imate že ogledano ali kupljeno novo ali drugo vozilo? Mogače pa samo potrebujete takojšno prodajo avta, ker potrebujete gotovino in prenos lastništva? Lastnikom ali uporabnikom osebnih vozil nudimo, takojšni odkup osebnega avtomobila kjerkoli po Sloveniji.

Katere osebne avtomobile odkupujete?

Osebni avto kupim ne glede na starost ter prevožene kilometre. Odprodate nam lahko mlajša ali starejša vozila ne glede na vrednost in splošno stanje. Ponujamo vam odkup vseh osebnih vozil. Ponudite nam lahko v odkup limuzine, kombilimuzine, karavane, terence, SUV vozila, coupeje ter kabriolete. Odkupujemo 3 ali 5 vratne avte vseh znamk, modelov ter tipov avtomobilov.

Kako mora biti osebni avto ohranjen da ga odkupite?

Ukvarjamo se z takojšnim odkupom rabljenih vozil od letnika 1990 dalje. V našem podjetju pri odkupu avta nimamo omejitev, tako da osebne avte kupujemo v vsakem stanju. Smo specialisti za odkup vozil starih do 7 let. Pri teh vozilih je zaželjena potrejena servisna knjiga in da je avto nepoškodovan ter redno servisiran na pooblaščenih servisih. Pri starejših vozilih pa je lahko avto brez servisne knjige in z raznoraznimi napakami. Kupujemo vozila slovenskega porekla in avte ki so bili uvoženi iz tujine.

Kakšen je postopek odkupa vozil ki so financirana preko leasinga?

Nudimo tudi odkup avta ki je financiran preko leasinga ali kredita. Postopek odkupa je sledeč. Avto hitro pogledamo in vam ponudimo dobro odkupno ceno. Če se z odkupno ceno strinjate je potrebno pridobiti iz strani leasing hiše še izjavo da je leasing poplačan v celoti. Če pa je potrebno še odplačilo leasinga pa je potrebno se poinformirati koliko znaša še dolg za vaš avto. Ko imate točen znesek dolga, lahko takoj steče odkup avta. Pogoj je da se leasing poplača takoj, razliko od dogovorjene odkupne cene pa vam izročimo. Če pa je leasinga več kot je odkupna cena avta, pa je potrebno dodati razliko od dogovorjene odkupne cene. Ko je leasing poplačan v celoti se pridobi izjavo, da je vozilo plačano v celoti in se opravi prenos lastništa.

OSEBNI AVTO KUPIM, od 1995 letnika naprej, vseh znamk, bencin ali diesel, odlično ohranjen lahko poškodovan, v okvari ali slabše ohranjen. Odlično gotovinsko plačilo. Nudimo brezplačen ogled avta na vašem domu ali v vaši službi.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    Avtoodpad Ljubljana

    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev