Skip to main content

Prodaja avta

 

Prodaja avta je odločitev lastnika, na katero vplivajo različni dejavniki. Največkrat je menjava avta smiselna za lastnike ki imajo željo po nakupu drugega vozila, oziroma menjavi rabljenega avtomobila za drugo vozilo ali tiste, ki svojega avta ne uporabljajo zaradi starosti ali bolezni. Seveda pa tudi odkupimo vozilo, ki se prodaja zaradi izgube vozniškega dovoljenja, prenehanje veljavnosti vozniške zaradi prometnih prekrškov ali starosti.

Ali imate dovolj časa za prodajo avta?

V današnjem tempu življenja predstavlja pri tej odločitvi pomembno vlogo čas, v katerem se bo vozilo prodalo. Če nimate časa za dolgotrajne oglede in pregovarjanja z morebitnimi kupci in v kolikor si želite, da je prodaja avta hiter in profesionalen proces, vam naše podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p. ponuja prave rešitve za vas. Vaše vozilo strokovno ocenimo (preverimo karoserijo, notranjost vozila, motor ter pogonski in zavorni sistem), odkupimo, prepišemo in plačamo v gotovini na licu mesta po predhodnem dogovoru kjerkoli na vaši lokaciji. Prodaja avta je v našem podjetju proces, ki ga izvršimo ažurno in korektno v zgolj 30 minutah.

Komu prodati avto?

Prodaja avta je postopek pri katerem poleg podpisa kupoprodajne pogodbe opravimo tudi prepis avtomobila. Smo edino podjetje v Sloveniji, ki se ukvarja z odkupom vozil vseh cenovnih razredov. Odkupimo avtomobile vseh starosti, modelov ter znamk, pri čemer so avtomobili lahko v kakršnemkoli stanju. Odkupimo tudi vozila, ki so primerna za odpad, oziroma za razgradnjo. Prav tako nam v odkup lahko ponudite avte, ki so v srednjem in slabem stanju, oziroma potrebni popravil in servisa. Vaše vozilo odkupimo po sistemu videno-kupljeno in takoj plačamo z gotovino ter izvedemo prepis rabljenega avta. Po tem sistemu vam garantiramo zaščito pred morebitnimi reklamacijami.

Prodaja avta našemu podjetju je najhitrejši način da pridete do gotovine za vaše rabljeno vozilo. Takoj uredimo vso potrebno dokumentacijo glede prenosa lastništva. Za nevozna, pokvarjena ter neregistrirana vozila pa poskrbimo za brezplačni odvoz avta z avtovleko. Ogled vozila opravimo tudi na vašem domu, tako da nas še danes kontaktirajte, če želite hitro prodati avto za gotovino.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    Prodam avto
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev