Skip to main content
Uncategorized

Prodam ali menjam avto

Prodam ali menjam avto

 

Prodam ali menjam avto. Zato iščem podjetje ki kupuje rabljene avte. Pred prodajo avta se vedno pojavi lastniku starega vozila vprašanje, kdo bo kupil moj rabljen osebni avto, službeno vozilo ali kombi? Tukaj pa ima naše podjetje rešitev saj odkupujemo terence, službena vozila, avte za razgradnjo ali reciklažo, avte za nadomestne dele in vozila primerna za avtoodpad.

Nasveti pri prodaji avta.

Kako naj postopim k prodaji avta? Ali naj prodam ali menjam rabljen star vozen avto v neregistriranem stanju?  Najbolje je hitro odprodati tako staro vozno ali nevozno vozilo, ki potrebuje popravilo ali servis. Saj odkupimo tudi nevozna vozila v okvari, razbite avte, karambolirane in stolčene avte, ki so primerni samo za nadomestne dele.

Glavni problem je strokovna cenitev oz. določitev cene vozila, ki ga prodajam, oziroma menjam. Nadalje je pomembno, kako prejmem plačilo za avto, ki ga prodam ali menjam, oziroma dobim ponudbo za drug rabljen avto.

V našem podjetju Odkup vozil, Gregor Škulj s.p se zavedamo, da je v sodobnem času za lastnika rabljenega avta pomembna pridobitev vseh potrebnih informacij v zvezi s prodajo ali menjavo rabljenega avta. Zavedamo se, da je postopek prodaje ali menjave rabljenega avta zahteven postopek z marsikaterimi nevšečnosti.

Postopek odkupa in prodaje avta prepustite nam.

Pripravljeni smo vam takoj odkupiti ali pa brezplačno podati vse potrebne informacije, kako poteka odkup ali eventuelna menjava avta. Lahko pa vam naredimo strokovno cenitev avta, ter od vas odkupimo avto na korekten, pošten in transparenten način. Ukvarjamo se z gotovinskim odkupom vseh vozil v vseh stanjih, tako da če se odločite za prodajo avta prejmete gotovino takoj. Pokličite nas in se prepričajte!

Kako do primernega kupca za vaš rabljen avto?

Pri vprašanju, ali lahko hitro menjam ali prodam rabljen moj starejši ali mlajši avto  za gotovino, je naše podjetje pravi naslov za vas. Pripravljeni smo odkupiti vaš rabljen avto po sistemu videno-kupljeno in takoj plačati z gotovino ter izvesti za vas prepis rabljenega avta. Po tem sistemu vam nudimo garancijo, kar pomeni, da ste kot bivši lastnik po prodaji rabljenega avta zaščiteni pred morebitnimi reklamacijami kupca.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    Prodam ali menjam avto
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev