Skip to main content
Uncategorized

Delujoč avto kupim

Delujoč avto kupim

 

Delujoč avto kupim od lastnika za gotovino. Ali ste lastnik še voznega delujočega avta in bi ga radi prodali, ker imate že drugo vozilo? Ali iščete podjetje ki kupuje še delujoče vozne avtomobile ali kombije? Evo pravkar ste našli podjetje ki se ukvarja tudi z odkupom delujočih avtov po celi Sloveniji.

Ali mora biti delujoč avto še registriran da je primeren za odkup?

Delujoč avto kupim tudi če je ta neregistriran ali tik pred registracijo. Tako v našem podjetju Odkup vozil, Gregor Škulj s.p kupujemo normalno vozne delujoče avte ki so v vsakdanji uporabi. Seveda pa se priporočamo tudi za odkup neregistriranega, nebrezhibnega vendar še delujočega voznega vozila.

Ponujamo vam odkup prav vseh delujočih vozil. Tako da odkupimo tudi podrsane, popraskane in vozila potrebna manjših popravil. Ker vemo da je tempo življena zelo hiter in da se rabljen avto hitro podrsa in poškoduje pri parkiranju in vsakodnevni rabi, smo osredotočeni prav na odkup takih vozil. Saj je večina starejših vozil potolčena in zbita od parkirišč in vsakodnevne uporabe.

Ali kupite tudi neregistrirane delujoče avte?

Delujoč avto kupim tudi če je pretečena registracija že dalj časa in je neregistriran tehnično nebrezhiben. Bi pa odkupili tudi delujoč vozen avtomobil ki je poškodovan od toče v voznem stanju. Lastniki vozil nas kličejo in pišejo da bi prodali delujoč avtomobil in če morajo dati popravit vozilo kleparsko ali ličarsko pred prodajo? Za odkup delojočega avta našemu podjetju ni potrebno nikakršno manjše mehanično popravilo, niti barvanje in retuširanje prask. Ker je naše podjetje registrirano za odkup vozil smo najbolj primerni za odkup delujočega vozila ne glede na stanje, starost in prevožene kilometre.

Ponudite nam v odkup delujoč avto, mi se bomo pa potrudili da bomo korektno in profesionalno odkupili vaš avto za tržno odkupno ceno in takoj uredili prenos lastništva.

Za delujoč avto vam nudimo gotovino. Vaša naloga pa je da nam ponudite v odkup delujoč avtomobil, za vse ostalo bomo pa poskrbeli mi. Ne oklevajte prodajte delujoč avto še danes. Čakamo na vaš klic.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    delujoč avto kupim
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev