Skip to main content
Uncategorized

Diesel avtomobil kupim

Diesel avtomobil kupim

Diesel avtomobil kupim. Kupujemo ne glede na stanje avta, starost in prevožene kilometre. Nudimo odkup avtov v vseh stanjih. Dobro takojšne plačilo.

Zakaj prodati staro rabljeno diesel vozilo?

Staro rabljeno vozilo diesel je pametno prodati dokler še deluje brezhibno in iztržiti solidno odkupno ceno. Saj je znano ko se enkrat postara in ko prevozi veliko kilometrov se začnejo pojavljati veliki stroški vzdrževanja. Problem teh vozil je v delovanju injektorjev ter diesel (bosch)črpalk. Saj nepravilno delovenje sistema povzroči večje okvare na motorjih lahko se pa zgodi tudi popolna odpoved motorja. Menjava uničenega motorja ali popravilo nepravilnega vbrizga diesel goriva predstavlja visoke stroške, zato rabljeno vozilo prodajte dokler še deluje brezhibno.

Iščete korektno podjetje da bi gotovinsko odkupilo vaš star avtromobil ki ga poganja diesel gorivo? Definitivno ste na pravi spletni strani saj naše podjetje zelo fleksibilno saj kupuje prav vse osebne, terenske in dostavne avte ki imajo vgrajeno diesel mašino. Pri nas nudimo odkup prav vsakega voznega ali nevoznega avtomobila ne glede na splošno stanje.

Smo najbolj primerni zato ker takoj odkupimo tudi novejše generacije diesel vozil slovenskega porekla in avte ki so bili rabljeni uvoženi in dostikrat zgodovina vozila ni znana. Kupili bi tudi rabjenega diesla starega do 5 let. Prodate nam lahko prav vsak avto ne glede na starost in  prevožene kilometre. Diesel avto kupim tudi če ima prevoženih preko 500 000 kilometrov.

Diesel avtomobil kupim takoj tudi v nevoznem, pokvarjenem stanju. Ker imamo svojo avtovleko lahko odkupimo tudi totalke, okvarjene avte in diesel poškodovane ali karambolirane avte, ki potrebujejo razna popravila.

Dobro prodajte vaš rabljen diesel avto. Pošljite nam na mail kratek opis vozila in željeno informativno ceno in pripravili vam bomo dobro odkupno ceno za vaš avtomobil. Diesel avto kupim takoj s takojšnim prenosom lastništva.

Pokličite nas in pridobite odkupno ceno za vaš rabljen novejši ali starejši avto.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    diesel avtomobil kupim
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev