Skip to main content
Uncategorized

Bencinski avto kupim

Bencinski avto kupim.

 

Bencinski avto kupim. Naše podjetje se tudi ukvarja z gotovinskim odkupom avtomobilov z bencinskim motorjem. Doma imamo starejše vozilo ki ima vgrajen bencinski motor, pa bi ga radi prodali. Bencinsko vozilo ima za naš družinski proračun preveliko porabo goriva. Pa razmišljamo da bi avto prodali in si kupili vozilo ki ima manjšo porabo goriva.

Iščemo podjetje ki kupuje bencinske avomobile?

Bencinski avto kupim za gotovino. To je ponudba podjetja Odkup vozil, Gregor Škulj s.p. Kupujemo prav vsa vozila na bencinski pogon. Za nas je najbolj optimalno da je vozilo do 1600 ccm. Seveda pa kupimo tudi avtomobile ki imajo vgrajene močnejše bencinske agregate.

Bencinski avto kupim tudi če je srednje ali slabo ohranjen. Ponujamo našim strankam tudi odkup neregistriranih in neizpravnih avtov, ki jih poganjajo bencinski motorji različnih prostornin.

Imamo benciski avto pa bi ga radi prodali. Zanima nas če imate kakšne omejitve pri odkupu avta in kako je z plačilom ter prepisom? Omejitev pri odkupu nimamo je pa edini pogoj da je odkupna cena za nas sprejemljiva. Tako da kupimo mlajše ter starejše benciske avte ne glede na prevožene kilometre. Za nas ni ovira če je avtomobil starejši in v slabšem stanju.

Plačilo za bencinsko vozilo je gotovinsko ali preko transakcijskega računa, ki nam ga poda lastnik vozila. Prepis vozila oz. prenos lastništva na novega lastnika pa opravimo takoj na najbljižjih tehničnih pregledih. Vozila kupujemo ne glede na splošno stanje. Kupujemo vozila s tremi in petimi vrati. Prev tako pa se bomo dogovorili za vozilo karavan, coupe ali kabriolet.

Bencinski avto kupim lahko z okvaro ali v nevoznem stanju. Pri nas lahko oddate avto v razgradnjo ali na avtoodapad. Pokličite, pišite in pridobite dobro odkupno ceno za vaš bencinski avtomobil ki je lahko tudi nevozen ali pokvarjen.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    Bencinski avto kupim
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev