Skip to main content
Uncategorized

Avtoodpad Ljubljana

By January 19, 2021June 22nd, 2021No Comments

Avtoodpad Ljubljana

Avtoodpad Ljubljana. Se sprašujete kam z izrabljenim avtomobilom v Ljubljani? Pri podjetju Odkup vozil, Gregor Škulj s.p je možno brezplačno oddati avto na odpad. Tako da vam ni potrebno iskati kdo bo odpeljal oz. odstranil in kam peljati odslužen ali razbit avto. Za vaš neuporaben avtomobil bomo v celoti poskrbeli v našem podjetju.

Katere vozila si primerna za avtoodpad?

Za nas so primerna vozila ki so starejša, dotrajana in neregistrirana. Seveda pa nas lahko kontaktirate tudi za odkup totalk ter pokvarjenih vozil. Odkupujemo tudi še delno vozna vozila, ki so še registrirana vendar z napakami ter poškodbami. Pri teh vozilih popravilo ter servis ni smoteren in jih je bolje oddati na odpad in se izigniti stroškov popravila.

Ali odkupujete tudi novejše poškodovane avte za nadomestne dele?

Avtoodpad Ljubljana je odpad kjer lahko opravite tudi odkup vozila. Vozila ki jih odkupimo jih ekološko razstavimo in poskrbimo za reciklažo v celoti. Odkupujemo avtomobile mlajše od 15 let v celoti za nadomestne dele. Ponudite nam v odkup vozila v okvari, totalke ter stare vozila potrebna večjih generalnih popravil.

Kako oddam avto na avtoodpad Ljubljana?

Postopek je sledeč. Vozila ki so mlajša od letnika 2005 bomo odkupili in vam ponudili korektno odkupno ceno. Avtomobilli ki pa so stari do 10 let ki so v okvari, poškodovani, karambolirani pa bomo po odkupu razstavili. Saj je pri vsakem vozilu ne glede na poškodbo ali okvaro še kar nekaj uporabnih delov.

Ali lahko pri vas tudi kupimo rabljene nadomestne dele?

Seveda saj se ukvarjamo tudi z prodajo karoserijskih in mehanskih rabljenih delov. Na zalogi imamo za veliko znamk vozil rabljene motorje, menjalnike ter turbine. Imamo tudi veliko nadomestnih karoserijskih delov, avtostekel ter delov podvozja ter amortizerjev. Najbolje bo če nas pokličete ali pišete in potrudili se bomo da najdemo skupno rešitev.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    Avtoodpad Ljubljana