Skip to main content
Uncategorized

Kupujemo avtomobile

Kupujemo avtomobile

Kupujemo avtomobile po celi Sloveniji. Ali prodajate avto in iščete podjetje ki odkupuje avtomobile? Če prodajate vozilo ste našli pravo podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p. Ukvarjamo se z gotovinskim odkupom vseh vozil v vseh stanjih. Za nas so lahko vozila registrirana ali neregistrirana.

Ali razmišljate o hitri prodaji avta oz. o odkupu vozila. Odkupimo avtomobile vseh starosti, modelov ter znamk. Avti za odkup so lahko izpravni in neizpravni. Smo edino podjetje ki se ukvarja z odkupom vozil vseh cenovnih razredov. Ponudite nam lahko v odkup tudi avtomobile primerne za odpad. Avtomobile ki so v srednjem in slabem stanju potrebni popravil ter servisa.

Odkup vozil za gotovino

Imate že ali pa pričakujete novo vozilo in se sprašujete kam z starim avtomobilom? Kdo ga bo kupil. Na koga naj se obrnem pri prodaji starega avta? Na katero podjetje naj pokličem za odkup vozila?  Hitri odkup vozil dobite na telefonski številki 040 127 873. Kupujemo avtomobile non-stop tudi ob praznikih ter nedeljah od 6 do 22.30 ure. Veseli bomo vsakega klica ali  sporočila.

Kako prodam avto vašemu podjetju?

Postopek je popolnoma preprost. Povejte nam kakšen avto prodajate novejši ali srarejši. Ali je vozilo vozno ali nevozno? Koliko bi okvirno želeli za vozilo in za kako staro vozilo gre? Po kratkem pogovoru se bomo dogovorili za brezplačni ogled vozila in okvirno odkupno ceno. Za natančno odkupno ceno pa vam bomo ponudili po ogledu in preizkusu vašega rabljenega avta. Kupujemo avtomobile tako osebne, dostavne kot terenske.

Po odkupu avtomobila pa uredimo prenos lastništva ter brezlačno odpeljemo nevozen avto. Kupujemo avtomobile ki so močno poškodovani, karambolirani ali totalke. Seveda pa vam ponujamo brezpllačni odvoz izrabljenih ter iztrošenih vozil in vozil v okvari.

Kupujemo avtomobile od l 1985 dalje. Brezplačen odvoz udarjenih in pokvarjenih vozil na deponijo. Za vsako odkupljeno vozilo ne glede na stanje uredimo prepis vozila.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    Kupujemo avtomobile
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev