Skip to main content

Prodajte avto

Prodajte avto? Nudimo vam hitri odkup avta? Ali se vam mudi s prodajo avtomobila?  Če je vaš odgovor da, ste na pravi spletni strani. Saj smo podjetje ki ponuja gotovinski odkup avtov. Kupujemo avte v vseh stanjih, ne glede na starost vozila. Oddate pa lahko tudi avto za razgradnjo, reciklažo ali na avtoodpad. Za vsa odslužena vozila vam uredimo prenos lastništva. Če pa želite pa vam za odslužen avto priskrbmo potrdilo o razgradnji vozila.

Če potrebujete odkup avta nas pokličite ?

Odkup vozil, Gregor Škulj s.p je podjetje ki je specializirano za odkup avtov. Kupujemo po sistemi videno-kupljeno brez kasnejšim reklamacij. Odkupujemo vse znamke, vrste in modele. Prodate nam lahko v vsakem stanju z raznoraznimi napakami in okvarami.

Ali prodajate avto, ker imate že drugo vozilo? Ali vaše podjetje odkupuje tudi nevozne avte? Odkupimo prav vsa vozila od avtov za odpad in razgradnjo. Prodajte avto star do  17 let ki ga odkupimo za dele ali nadaljno prodajo.

Prodajte avto ki je še delujoč, vozen in registriran. Lahko pa nam ponudite v odkup tudi neregistriran, neizpraven ter tehnično nebrezhiben avto. Saj imamo lastno avtovleko za odvoz nevoznih ter neregistriranih avtov. Tako da nam razdalje med kraji ne predstavljajo ovire. Prodajte avto, saj jih kupujemo oz odkupujemo po celi Sloveniji.

Kupujemo rabljena vozila registrirane ter neregistrirana. Ponudite nam v odkup lahko tudi nedelujoče avte ali  vozila v okvari. Odkupili bomo tudi poškodovane avtomobile, karambolirane avte. Seveda pa se bomo hitro dogovorili za odkup totalke in vozila v okvari. Prodajate avto ki je na lesing ali kredit? Ponudite nam vaš rabljen avto v odkup. Poplačamo tudi kredit ali leasing za financirana vozila.

Avto kupimo takoj za gotovino. Odkup vseh znamk vozil. Prepis in brezplačni odvoz z avtovleko zagotovljen.

Prodajate avto. Odkupili bomo vaš avto.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    Nakup in
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev