Skip to main content
Uncategorized

Uporabite odkup vozil

Uporabite odkup vozil?

Uporabite odkup vozil? Komu je namenjen odkup avta? Za koga je primeren odkup avtomobila? Namenjen je lastnikom rabljenih vozil.  Primeren je tudi za uporabnike vozil ki imajo financiranje in bi radi hitro prodali avto. Ter lastnikom ki se nočejo ukvarjat z prodajo vozil. Želite prodati svoj avto? Zakaj bi zanj dobili manj, kot je vreden? Prodajte ga takoj. Za vaš stari avto vam bomo ponudilo dobro odkupno ceno. Denar vam bomo izročili takoj. Pri večjih zneskih pa bomo po odkupu nakazali kupnino na vaš transakcijski račun.

Za hitro prodajo vozila uporabite odkup vozil.

Kako deluje odkup vozil? Postopek je sledeč. Kontaktitrajte naše podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p. Pošljite sporočilo in poklicali vas bomo nazaj v najkrajšem možnem času. Odkupujemo vozila vseh vrst. Nudimo takojšnje gotovinsko plačilo. Avtomobil hitro pregledamo, ocenimo in odkupimo vozilo, pri tem pa tudi upoštevamo vaše mnenje in želje. Vaši stroški so le overitev pogodbe ter odjava vozila iz prometa na novega lastnika.

Želite prodati svoj vozen avto? Ali pa se znebiti avtomobila ki je poškodovano oz. karamboliran ali v okvari?Pokličite nas na tel številko 040 127 873 in dogovorili se bomo za takojšen ogled in odkup vozila. Uporabite odkup vozil. Nudimo vam gotovinski odkup vozil v vseh stanjih, vseh znamk in modelov od letnika 1995 dalje.

Kratki napotki kako deluje odkup vozil. Po ogledu vozila sledi krajši preizkus vozila, ki ga opravimo skupaj. Namen tega je hitri pregled delovanja sistemov v vozilu. Po ogledu vozila se določi cena, ki vam jo ponudimo za takojšnje izplačilo v gotovini ali po želji stranke.

Odkupna cena se določi na podlagi sistema eurotax, stanju na tržišču, povpraševanju in naših izkušnjah. Odkupno ceno v praksi določimo obojestransko, saj je naš cilj da je naša stranka zadovoljna.

Uporabite odkup vozil. Pišite nam.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    Odkup vozil, gotovina
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev