Skip to main content
Uncategorized

Odkup vozil Kranj

By January 5, 2021No Comments

Odkup vozil Kranj

Odkup vozil Kranj je hitri postopek za prodajo avta. Ali se sprašujete kam z rabljenim vozilom? Katero podjetje bo kupilo rabljen star ali novejši avto? Odkup vozil, Gregor Škulj s.p je podjetje, ki se ukvarja z gototovinskim odkupom rabljenih vozil. Starejši ali novejši avto lahko prodate ker od doma. Saj naše podjetje nudi brezplačni ogled vašega vozila na vašem domu. Skupaj se dogovorimo za korektno odkupno ceno. Takoj plačamo dogovorjeni znesek. Opravimo prenos lastništva na UE ali tehničnih pregledih.

Kupujemo rabljene avtomobile v Kranju.

Na področju Kranja in širše okolica vam nudimo odkup avtov in kombijev. Uporabite odkup vozil Kranj. Prav tako se ukvarjamo z odkupom terenskih, dostavnih vozil. Odkupimo tudi službene osebne in dostavne avtomobile od podjetij. Službena vozila so lahko v slabem stanju z veliko prevoženih kilometrov.

Prodajte rabljen avto hitro in za dobro odkupno ceno. Ali se ne želite ukvarjati z prodajo avta? Če je odgovor da, nas pokličite. Odkup avtomobilov vam omogoča da brez stroškov prodate ali oddate avto. Naša dejavnost je tudi zastonj odvoz vozi v razgradnjo. prodate lahko tudi  starejši avtomobil.

Odkupujemo vozila stara do petnajst let ali pa še starejše v vseh stanjih. Odkupimo tudi neregistrirane in neizpravne avte. Avto je lahko tudi brez veljavne registracije oz. brez tehničnega pregleda.

Seveda pa odkupimo registrirana vozila z manjšimi napakami ter poškodbami. Seveda pa nam lahko ponudite v odkup izpraven in registriran avtomobil. Ponujamo vam dobro odkupno ceno za vozne avte ki so vsakodnevno v uporabi.

Odkup vozil Kranj je primeren za vse tiste lastnike vozil, ki se jim mudi s prodajo. Ter za lastnike avtov ki se nočejo ukvarjati z avto oglasi in prodajo. S prodajo avta našemu podjetju pa se izognete raznoraznih preprodajalcev. Seveda pa se izognete tudi neprimernih vprašanj in klicev ob neprimernih urah.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    Odkup vozil Kranj