Skip to main content
Uncategorized

Odkup vozil Škofja Loka

By January 4, 2021No Comments

Odkup vozil Škofja Loka

Odkup vozil Škofja Loka je super. Odkupujemo rabljene vozne in nevozna vozila na lokaciji Škofja Loka. Imate rabljen avto in bi ga radi hitro prodali za gotovino? Našli ste pravo podjetje saj vam ponujamo hitri in zanesljiv odkup avtomobilov v Škofji Loki z okolico. Odkupujemo rabljena osebna vozila, službena dostavna vozila, terenska vozila. Je enstaven postopek kjer lahko prodate ali oddate delujoč ali nedelujoč avto. Prodajte nam služben kombi ali terenca.

Prodajate rabljen avto v Škofji Loki?

Prodajate rabljen osebni ali dostani avto v okolici Škofje Loke? Izberite naše podjetje Odkup vozil Gregor Škulj s.p,  smo zelo zanesljivo podjetje z izkušnjami. Tako da vam ponujamo hitri gotovinski odkup vozil in avtomobilov v Škofji Loki.

Odkup in ogled vozil opravimo hitro s takojšnim prepisom vozila. Odzovemo se v najkajšem času. Okup vozil Škofja Loka se lahko poslužite vsak dan v letu. Odkupujemo tudi rabljene avte v srednjem ter slabem stanju.

Iščete odkup vozil Škofja Loka? Se nimate časa ukvarjati z prodajo rabljenega avta? Za prodajo rabljenega vozila se obrnite na nas, saj bomo odkupili vsako vozilo. Smo pravo podjetje za odkup avta, tako da nam samo sporočite lokacijo odkupa vozila. Za brezplačni ogled se bomo takoj dogovorili takoj ko dobimo vaš kontakt. Pokličite nas!

Odkup vozil Škofja Loka je zelo kratek postopek za prodajo rabljenega avta. Saj bomo odkup vozila, prepis in odvoz vozila izvedli v enem koraku. Kupujemo tako starejša kot novejša vozila za gotovino. Odkupujemo pa tudi poškodovana, karambolirana, vozila v okvari in totalke.

Za vsako odkupljeno vozilo poskrbimo za brezplačni odvoz z avtovleko na lokaciji Škofja loka. Odkupujemo tudi po Selški in Poljanski dolini.Uredimo vso potrebno dokumentacijo pri prenosu lastništva. Tako da se vam upošteva prenos bonusa pri sklenitvi novega zavarovanja in neizkoriščen del cestne takse.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    Odkup vozil Škofja Loka