Skip to main content
Uncategorized

Nakup in prodaja vozila

Nakup in prodaja vozila!

 

Nakup in prodaja vozila je postopek, ki doleti vsakega lastnika avtomobila pri menjavi avta. Lastniki vozil se lotijo menjave avtomobila na različne načine. Postopki so trije. Prvi je težji in najzahtevnejši, ko lastnik sam prodaja avtomobil. Drugi pa je je lažji in hitrejši, ko se lastnik avta odloči da avto proda preko odkupa vozil našemu podjetju. Tretji postopek pa je da kupi novo vozilo pri pooblaščenem trgovcu in tudi tam pusti stari avto. Problem je pri sistemu odkupa vozila staro za novo, da so odkupne cene izredno nizke in nesprejemljive. Tako da se veliko lastnikov vozil odloči da avto proda našemu podjetju in iztrži solidno odkupno ceno.

Nakup in prodaja vozila je priporočjiva da novi avto najdete sami, starega pa prodate nam. Zato vas moramo opozoriti da če se sami lotite prodaje vozila je potrebno nekaj znanja in dosti časa. Pozanimati se je potrebno koliko je trenutna vrednost podobnih vozil na slovenskem trgu rabljenih vozil. Odločiti se je treba za prodajno ceno ki mora biti konkurenčna.

Potrebno je vozilo pripraviti za prodajo. Pranje, čiščenje, poliranje kar pa je pri hitrem tempu življenja problem. Potrebno je oglašati na pravih mestih in sestaviti zanimiv oglas s fotografijo. Najbolj moteče so klici ob neprimernih urah in prepoznavanje pravih kupcev. Zelo nadležni pa so tudi ogledi vozil in testne vožnje z neznanci.

Nakup in prodaja vozila je utrujajoča, ker je tudi vsakemu navideznemu kupcu potrebno razlagati zgodovino vozila in razlog prodaje avta. Potem se pa začne glavni problem pogajanje o ceni, ker večina kupcev je zelo napornih ter nesramnih. Pri prodaji vozila so možni zapleti tako pri sami prodaji in prenosu lastništva. Kako poteka prepis vozila? Kako naj zaupam novemu lastnik,  da po prodaji in prepisu ne bo reklamacije in izsiljevanja?

Prodajte stari avtomobil hitro brez napora.

Na vse zgoraj naštete odgovore, ki se pojavijo pri zamenjavi avta imamo v našem podjetju odgovor. Našim strankam oziroma lastnikom vozil nudimo hitri odkup avta brez komplikacij. V našem podjetju se zavedamo da lastniki vozil nimajo časa prati, čistiti in pripravljati avto za prodajo. Zavedamo se da se nimajo časa informirati, kazati avto in dvigovati telefone ki pridejo iz naslova lastne prodaje. Največji problem je kontakt z neznanci, preprodajalci in kupci ki želijo da avto skoraj podarite. Z prodajo našemu podjetju se izognete kasnejših reklamacij po prodaji vozila.

 

Kaj moram storiti ko se odločim za prodajo avta?

Vaša naloga je da nas obvestite da je vaš avto naprodaj. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi ker se popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam. Pripravili bomo dobro odkupno ceno, tako da boste po prodaji in odkupu zadovoljni.

Izberite Odkup vozil, Gregor Škulj s.p in pridobite gotovino in prepis takoj. Odkup avta v vsakem stanju.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    odkup in prodaja vozila
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev