Skip to main content
Uncategorized

Razgradnja avtomobila

Razgradnja avtomobila

 

Razgradnja avtomobila je brezplačni postopek  kadar je vozilo tako izrabljeno, dotrajano da ni več varno za varno vožnjo v prometu. Reciklaža avta pa se priporoča tudi ko je avto zelo star, neuporaben in ne opravi več tehničnega pregleda.

Avto gre tudi v uničenje kadar se vozilo totalno poškoduje. Ali ko se pokvari, da popravilo ni možno ali ni smoterno zaradi prevelikih stroškov popravila. Seveda pa vsak lastnik avta lahko brezplačno odda avto v reciklažo. Lastnik avta lahko sam presodi, kdaj je njegov avto prišel do konca svoje uporabnosti in je zanj odpadek.

 

Kakšen je postopek razgradnje vozila?

 

Sem lastnik starejšega neregistriranega neizpravnega vozila, pa me zanima kako dam avto v razgradnjo? Razgradnja avtomobila pri Odkup vozil, Gregor Škulj s.p je brezplačna oziroma še več, ponujamo vam odkup iztrošenega avtomobila.

Naša posebnost je da mi pridemo brezplačno z avtovleko po vaše dotrajano vozilo in ga odpeljemo na lokacijo razgradnje. Pri mnogih naših konkurentih pa je potrebno odslužen avto dostaviti na njihovo lokacijo podjetja. Mi se pa zavedamo, da za tako stara vozila ki nimajo vrednosti je nesprejemljivo da bi si lastnik delal še dodatne stroške z avtovleko.

Zakaj izbrati nas?

 

Zato ker smo boljši kot naša konkurenca saj vam ponujamo tudi odkup izrabljenega avtomobila. Ponujamo vam brezplačni odvoz ne glede na kateri lokaciji imate avto za razgradit. Seveda pa tudi uredimo odjavo vozila iz prometa ter prepis za vsako odkupljeno ali podarjeno vozilo ki smo ga dobili v reciklažo.

Kako postopati če želim avto oddati v razgradnjo?

 

Če želite brezplačno oddati vozilo za odpis ali pa pridobiti še kakašen euro za odpisan avto je postopek sledeč. Razgradnja avtomobila poteka v skladu s spredpisi o varstvu okolja. Kontaktirajte nas ali nam pišite preko spletnega obrazca kakšen avto želite razgraditi. Vozila kupujemo v celoti za nadomestne dela. Seveda pa mi sodelujemo z podjetji ki so pooblaščeni za razgradnjo ter reciklažo vozil.

Tako da poteka postopek razgradnje avtomobila na strokoven okolju prijazen način. Vozilo se najprej osuši vseh nevarnih tekočin, nato sledi razgradnja in sortiranje delov ki se reciklirajo.

Ekološko razgradnjo avtomobila prepustite nam. Poskrbeli bomo v celoti za vaš odslužen avto, tako da opravimo prenos lastništva ali po dogovoru vam priskrbimo potrdilo o razgradnji vozila.

Oddajte avto v razgradnjo brez stroškov. Uredimo dokumente in vam nudimo zastonj odvoz izrabljenega avta z avtovleko.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    Razgradnja avtgomobila
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev