Skip to main content
Uncategorized

Menjava avtomobila

Menjava avtomobila

 

Menjava avtomobila in prodaja starega rabljenega avta v lastni režiji je za veliko lastnikov vozil naporna ter stresna. Pri menjavi avta se vedno pojavi vprašanje, kam z rabljenim avtomobilom? Kdo bo kupil moj star avto, ki ima že kar nekaj napak in ima že znake obrabe zaradi starosti ter prevoženih kilometrov? Na vsa ta vprašanja in dvome pri menjavi oz. prodaji avtomobila imamo odgovore v našem podjetju Odkup vozil, Gregor Škulj s.p.

Zakaj prodati star avto vašemu podjetju?

Odgovor je popolnoma preprost, ker naše podjeje nudi najboljši odkup vozila. Ponujamo vam gotovinski odkup rabljenega avta, ki se pojavi na trgu rabljenih vozil zaradi menjave službenega ali privat voznega parka. Menjava avtomobila je z nami popolnoma brez stresa in brez drobnega tiska, saj kupujemo vozila od naših strank na korekten, transparenten in pošten način.

Če ste v fazi menjave avtomobila vam priporočamo da nas kontaktirate preko telefona ali spletne strani. Izpolnite spletni obrazec ki ga najdete na naši spletni strani. Ali razmišljate da bi kupili nov avto in starega pustili v avtohiši po sistemu eurotax? Če se odločite avto pustiti v avtohiši ali pri pooblaščenem trgovcu ki prodaja nova vozila, vam priporočamo da se prej pozanimate koliko je dejansko trenutno vredno vaše vozilo na trgu rabljenih vozil.

 

Uradni pooblaščeni prodajalci novim vozil dostikrat v praksi zelo slabo ocenijo vaše rabljeno vozilo, kjub ohranjenosti, starosti in malo prevoženih kilometrov. Zato je pametno poiskati drugo mnenje koliko se da dejansko iztržiti za vaš star avto, saj pri menjavi avtomobila imate velikokrat čas za razmislek. Ponudite nam avto v odkup tudi če imate namen kupiti nov avto in starega oddati po sistemi staro za novo.

Ponudite nam vaš rabljen avto v odkup, mi pa vam bomo pripravili dobro realno odkupno ceno za vaš avto. Nič vas ne stane da informativno pridobite našo odkupno ceno preden zamenjate ali kupite drugo vozilo pri kateremkoli trgovcu. Ponujamo odkup vseh voznih in nevoznih vozil ne glede na stanje ter starost. Kupimo vozne ter nevozne avte. Znami vam bo pomlajevanje voznega parka v veselje.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    Menjava avtomobila
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev