Skip to main content

Prodajate avto?

 

Prodajate avto pa iščete kdo bo odkupil vaš rabljen avtomobil? Menjava ali prodaja vozila je za marsikaterega lastnika avtomobila neprijeten in zamuden postopek. Prodaje rabljenega oz. starega vozila bi se mnogo lastnikov raje izognilo. S prodajo vašega rabljenega avta nam, pa se izognete raznoraznih preprodajalcev in navideznih kupcev ki želijo vaš avto kupiti skoraj zastonj. Zato smo v podjetju odkup vozil, Gregor Škulj s.p pripravili hitri korektni odkup rabljenega avta za gotovino s takojšnim prenosom lastništva.

Prodajate avto ker potrebujete gotovino?

Prodajate avto in ne poznate postopka odkupa in prodaje avta? Najbolje se je obrniti na nas, saj je postopek odkupa rabljenega avtomobila kratek in hiter postopek. V praksi odkup vozila, gotovinsko plačilo in prepis vozila ne traja dlje kot 30 min.

Mi smo podjetje ki kupujemo rabljene vozne in nevozne avte individualno.To pomeni da se vsaki stranki posvetimo in skupaj z vami se potrudimo da najdemo skupno rešitev. Obojestransko se bomo dogovorili za dobro odkupno ceno vašega rabljenega prevoznega stredstva.

Ali prodajate avto sami v lastni režiji preko avtooglasa? Naše mnenje je da če se odločite da sami poizkusite prodati avto ga prodajte za čim boljšo ceno. Če pa se odločite da se z prodajo nočete ukvarjati ker nimate časa ne živcev pa je naša spletna stran pravi naslov da hitro prodate avto za gotovino in brez reklamacij.

Našim strankam se prilagodimo v celoti tako da se vedno prilagodimo željam stranke. Je pa potrebno vedeti da prodajate avto mi kot podjetje pa ga kupujemo, tako da v praksi je potrebno poskati skupno obojestransko odkupno ceno.

Prodajte avto in bodite zadovoljni da ste iztržili dobro odkupno ceno. Vnašem podjetju lahko prodate ali oddate vsako vozilo, saj mi pri odkupu nimamo omejitev. Ponujamo vam odkup vsakega vozila ne glede na starost ter ohranjenost.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    Prodajate avto
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev