Skip to main content

Kupim avto

 

Kupim avto v voznem ali nevoznem stanju. Naše podjetje je registrirano kot trgovec z avtomobili in nudimo odkup vozil v vseh stanjih. Tako da smo pravo podjetje da vam odkupi avto kadar se odločite za menjavo avtomobila ali kombija. Ponujamo dobre odkupne cene za rabljene avte, dostavnike in terence. Uredimo takoj vse formalnosti okoli prenosa lastništva.

Kupim rabljen avto ne glede na stanje

Pregledujete internet in iščete primerno podjetje ki odkupuje rabljene novejše ali starejše avte? Naše podjetje se prav ukvarja z odkupom avtov v različnih stanjih. Kupili bi še registriran avto ali avtomobil ki je neregistriran potreben manjših popravil.

Kadar se vam mudi s prodajo avta je sigurno najboljša rešitev da nam pišete in ponudili vam bomo dobro odkupno ceno za vaše rabljeno vozilo ali dostavnik. Saj vemo da vam je solidna odkupna cena in ažurnost naše firme pri odkupu vozila zelo pomembna. Tako se izognete dolgotrajni inividualni prodaji avta preko interneta. Če boste pa avto prodajali sami preko avtooglasa pa pričakujte klice ob neprimernih urah raznoraznih preprodajalcev, ki želijo vaš avto prodate skoraj zastonj. Če avto prodate nam pa se izognete tudi neprimernih vprašanj in ogledov vozila ob neprimernih urah ali vikendih.

Kupim avto je najboljša rešitev kadar že imate novo vozilo in potrebujete hitro prodajo vašega avtomobila. Pri našem podjetju smo zelo razumljivi. Damo vam možnost da uporabljate še staro vozilo dokler ne prevzamete novega. V tem primeri pa po določeni obojestranski odkupni ceni vam damo avans oz. aro za vaš stari avto in počakamo da prevzamete novo vozilo. Se pa tudi prilagodimo naši strankam da v enem koraku odjavijo staro vozilo iz prometa in registrirajo novo vozilo. Poskrbimo tudi da hkrati prenesete bonus iz starega vozila ter neikoriščen del cestne takse na nov avto.

Ves postopek se uredi na upravni enoti ali tehničnih pregledih.

Tako da je kupim avto sigurno najboljša in najhireja rešitev pri prodaji in nakupu avta.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    Kupim avto
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev