Skip to main content
Uncategorized

Rabljen avto kupim

Rabljen avto kupim

Rabljen avto kupim. Pri menjavi rabljenega avta ali pri nabavi novega avtomobila se vedno pojavi vprašanje kam z starim rabljenim vozilom. Kako hitro bomo avto prodali? Ali bomo lahko prenesli bonifikacijo, neizkoriščen del zavarovanje ter cestnine na nov avto? Na ta vsa vprašanja imamo v našem podjetju odgovore, tako da kar pogumno ponudite nam avto v odkup. Zavedamo se da menjava avta ali voznega parka je za večino lastnikov neprijetna, stresna in naporna.

Rad bi prodal rabljen avto in me zanima postopek prodaje?

Pod rubriko rabljen avto kupim je postopek sledeč. Pojdite na brskalnik google in odtipkajte odkup vozil. Prikazalo se vam bo naše podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p s telefonsko številko 040 127 873 in nas kontaktirajte.

Poklčite nas saj smo veseli vsakega vašega klica na dežurni telefon na odkup vozil. Lahko pa nam pišete tudi na spletni obrazec ki ga najdete na desni strani objave. Izpolnite obrazec in kratko opišite kakšne avto prodajate in pripišite še vašo telefonsko številko. Možno pa je tudi poslati SMS ali MMS. Počakajte in v najkrajšem možnem času vas pokličemo nazaj in se dogovorimo za hitri ogled ter odkup vozila.

Na kaj morajo biti lastniki avtov pozorni pri prodaji?

Pri prodaji rabljenega avta je treba biti pozoren na sledeče stvari. Da je odkup avta pošteno in transparentno. To v praksi pomeni da je najbolje star avto prodati našemu podjetju, ki nudi odkup vozil v vsejh stanjih. Tako se izognete raznoraznim preprodajalcem če se odločite da sami probate prodat avto. Ko prodajate avto je potrebno da je kupec seznanjen z napakami ter okvarami in da se dogovorjena odkupna cena plača takoj v gotovini. Urediti je še potrebno prepis vozila ter odjavo vozila na novega lastnika.

Če ne želite sitnosti in problemov prodajte avto nam, saj bomo ponudili dobro odkupno ceno in takoj uredili prenos lastništva. Rabljen avto kupim za gotovino, tako da denar prejmete takoj na roke ali na vaš transakcijski račun.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    Rabljen avto kupim
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev