Skip to main content
Uncategorized

Trgovec z avtomobili

Trgovec z avtomobili

Trgovec z avtomobili Odkup vozil, Gregor Škulj s.p je podjetje ki ponuja odkup in prodajo rabljenih avtomobilov. V našem primeru se naše podjetje ukvarja z gotovinskim odkupom vozil za nadaljno prodajo. Tako da je zaželjeno, če nameravate prodajati avtomobil da ga ponudite v odkup nam, ki smo trgovec z rabljenimi avtomobili.

Ali iščete hiter korekten odkup avtomobila?

Trgovec z avtomobili bo poskrbel da boste v zelo kratkem času prodali vaš rabljen star avto. Če avto prodate trgovcu ki nudi hiter odkup avta na transparenten način boste po odkupu avta zadovoljni. Saj samo trgovec z avtomobili nudi korekten in pošten odkup vozila s takojšnim plačilom ter prepisom vozila. Če prodate vozilo podjetju boste zelo zadovoljni in menjava avtomobila vam bo v veselje in bo potekala gladko ter hitro.

Zakaj prodati avto trgovcu z vozili?

V podjetju vam bomo ponudili dober odkup za vaš avto. Prav tako vam lahko vaše vozilo okvirno ocenimo, tako da boste vsaj približno vedeli koliko je vredno. Tako da si po informativni cenitvi lahko naredite finančno konstrukcijo za nakup drugega vozila.

Nabolj hitra in ugodna rešitev za vas in nas je, da nas hitro pokličete. Prišli bomo takoj na brezplačni ogled vozila in vam ponudili dobro odkupno ceno za star avto. Prav tako ni nobenih težav, če potrebujete gotovino in želite vaše vozilo samo prodati. Pri tem se bomo potrudili, da vaše vozilo ocenimo kar se da dobro in v okviru naših zmožnosti za nadaljnjo prodajo. Trgovec z avtomobili poskrbi da je stranka po odkupu zadovoljna in da trgovca priporoča dalje.

Kakšne avte kupujete in kako je z ogledom vozil?

Po dogovoru pridemo na ogled vozila tudi k vam domov, kamorkoli po Sloveniji. Odkupimo vse vrste in znamke vozil ne glede na stanje ter starost in prevožene kilometre. Pogoj je da se vozilo da takoj odjaviti iz prometa in takoj urediti prenos lastništva za odkupljeno vozilo. V primeru, da želite da ocenimo vaše vozilo nas pokličite ali nam pišite.

Ponujamo odkup vseh vozil v vseh stanjih. Pri nas dobite denar takoj. Odkup vozil, Gregor Škulj s.p je zaupanja vredno podjetje ki ponuja dober odkup avtomobilov.

 

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    Trgovec z avtomobili
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev