Skip to main content
Uncategorized

Odkupimo vozila

Odkupimo vozila

Odkupimo vozila mlajših ter starejših letnikov in generacij. Naše podjetje vam ponuja odkup avtov v vsakem stanje. Smo eno redkih podjetij na slovenskem trgu, ki ponuja odkup vseh znamk vozil, tipov in modelov. Veliko drugih podjetij ima omejitve pri odkupu rabljenega avta. Odkup vozil, Gregor Škulj s.p je edino podjetje ki vam nudi hitri odkup avta in nima omejitev okoli letnika vozila. Kupimo osebna, dostavna in terenskega vozila ne glede na stanje. Odkupujemo vozila ne glede na ohranjenost, starost,  ter prevožene kilometre. Odkupimo vozila v dobrem stanju.

Ali imate kakšne omejitve pri odkupu vozila glede na starost?

Odkupimo vozila stara do 20 let za nadaljno prodajo ali razgradnjo. Nudimo tudi odkup vozil mlajših letnikov slovenskega porekla ali iz uvoza. Smo specialisti za odkup vozil starih do pet let od prvih ali drugih lastnikov. Kupili bi pa radi avtomobil ki je nepoškodovan redno servisiran s potrjeno servisno knjigo. Kupujemo ohranjen redno servisiran avtomobil za gotovino.

Nudimo vam odkup rabljenega avtomobila

Ali menjate vozila ker imate že novo oz. drugo vozila ali pa prodajate avto ker potrebujete gotovino? Ste na pravi internetni strani saj je naša dejavnost prav odkup vozil v vseh stanjih. Odkupimo vozila vseh znamk. V odkup nam lahko ponudite prav vsako vozilo. Mi se pa bomo potrudili da najdemo skupno odkupno ceno ki je primerna za vaše vozilo.

Ali odkupite tudi starejša vozila?

Odkupimo vozila tudi starejša v srednjem ter slabem stanju. Avti so lahko registrirani izpravni brez večjih napak ali okvar. Prodate nam lahko limuzine, karavane, coupeje, enoprostorce, kombilimuzine in kabriolete, Nudimo pa tudi gotovino za vozila ki so neregistrirana in tehnično neizpravna. Starost vozila pri odkupu za nas ni ovira, saj se ukvarjamo tudi z odsluženimi avtomobili. Brezplačno odvažamo vozila ki so iztrošena, izrabljena na deponijo ali avtoodpad.

Ponujamo vam odkup avta ki je podrsan, poškodovan od toče, popraskan. Prodajte nam vozilo ki ima napake, okvare ali poškodbe. Odkupimo vozila v vseh stanjih.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    Odkupimo vozila
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev