Skip to main content
Uncategorized

Odkupujemo avte

Odkupujemo avte

Odkupujemo avte. Odkup vozil je izredno priljubljen za lastnike vozil, ki potrebujejo hitro prodajo avta. Za lastnike avtov je pomembno da imajo znanega kupca da se vozilo takoj proda in prepiše. Naše podjetje je pripravljeno odkupiti vozilo po sistemu videno-kupljeno. Tako da se po hitrem odkupu in opravljenem prepisu avta, kasnejših reklamacij ne upošteva. Iz tega naslova je bivši lastnik vozila zaščiten da po prodaji avta ni možna reklamacija.

Mnogim se zdi prodaja vozila vozila, avta zelo enostavna. Vendar v praksi se kmalu prepričajo, da temu ni tako. Postopek prodaje vozila je zahteven postopek, zahteva kar nekaj znanj in spretnosti ter seveda nevšečnosti. Preko podjetja Odkup vozil, Gregor Škulj s.p se kupuje avte na korekten, pošten in transparenten način.

Odkupujemo avte v vseh stanjih za gotovino.

Smo eno izmed redkih podjetij ki nudijo odkup odpisanih avtomobilov do odkupa vozil višjega cenovnega razreda.Tako da smo primerni za odkup vozil od letnika 1990 dalje. Skoraj vsa podjetja ki izvajajo odkup vozil imajo omejitve pri odkupu avtomobila. Za nas pa omejitev ni, ker sodelujemo tudi z našimi partnerji ki imajo avtoodpad, avtoprodaje in ekološko razgradnjo vozil. Odkupujemo avte vseh starosti. Gotovina ter prenos lastništva takoj.

Ali kupujete tudi starejše in nevozne avtomobile?

Odkupujemo avte osebne, terenske in dostavne tudi starejših generacij. Ukvarjamo se tudi z takojšnim odkupom voznih ter nevoznih službenih osebnih vozil in dostavnikov. Ker je naše podjetje prisotno na vse področjih ki ga pokriva odkup vozil, nam lahko ponudite v odkup tudi:

Karambolirana vozila, močno poškodovana vozila oz. totalke, avte v okvari in pokvarjene kombije. Oddate lahko tudi odslužene avtomobile primerne za razgradnjo, reciklažo. Ter vozila primerna za nadomestne dele oz. avtoodpad.

Odkupili bi pa tudi avte v srednjem ali slabem stanju. Brezplačno odpeljemo z avtovleko registrirane neizpravne in neregistrirane avte potrebne popravil ter servisa.

Pogljete si tudi – OdkupVozil.eu

Več o odkupu vozil.

040 127 873info@www.avto-zero.si

Napišite nam podatke o vozilu

    Odkupujemo avte
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev
    Želite oceniti realno vrednost vašega vozila?
    Pustite nam svojo telefonsko številko in prejmite BREZPLAČNO cenitev!
    Politika zasebnosti. Te informacije ne bodo nikoli posredovane tretjim osebam
    Da, želim brezplačno cenitev